Ez a szereplő vagy a Szívek szállodájából! (Legalábbis a csillagjegyed szerint…)

Megrögzött Szívek szállodája rajongóként eltöprengtünk, hogy melyik főhős bőrébe tudnánk belebújni. Összegyúrtuk hát két kedves témánkat, az asztrológiát és a sorozat szereplőit, hogy kiderítsük vajon a csillagjegyünk alapján melyik szereplők lennénk.

Vízöntő

Ha van valami a világon amitől úgy igazán rettegsz, valami, amitől totál kiráz a hideg, az az egyedüllét. Ha barátokról van szó, nem csoda, ha jobban értékeled a minőséget, mint a mennyiséget. Inkább csak egy maroknyi ember van körülötted, akikre tudod, hogy bármikor számíthatsz, ahelyett, hogy sok felszínes ismerőssel vennéd körül magad. Éppen úgy, mint Lane Kim, akinek csupa hasonló gondolkodású barátja van (kivéve, amikor pompom lánynak állt). Mint egy vérbeli vízöntő, kicsit különc is néha, de örökre igaz barát maradt – pont, mint te.

Halak

Ha valaki azt mondaná neked, hogy utazz el arra helyre,, ahol igazán boldognak érzed magad, akkor megeshet, hogy nem tudnál hová menni. Ez persze nem azért lenne, mert sehol nem tudsz boldog lenni, hanem azért, mert az a hely,  benned van. A képzelőerőd oda repít téged, ahová csak akarod, és szerencsére ez életed bármelyik területén beválik. Ezért nyilvánvaló, hogy Zach az, aki a sorozatból az igazi lelki társad, különösen gyengéd és finom lelke miatt, amely tökéletesen jellemző a Halakra.

Kos

Függetlenül attól, hogy milyen akadályok állnak eléd, megvan a bátorságod és az önbizalmad, hogy magad alá gyűrd őket. Így már érthető, hogy miért osztja rád az élet állandóan a vezető szerepét és miért vagy képes mindig helyt is állni. Olyan vagy, mint Lorelai Gilmore, amit egyszer a fejedbe veszel, azt véghez is viszed, még akkor is, ha nem minden a terv szerint alakul. Simán lehetsz egy csúcs egyedülálló anya, vezetheted a saját vállalkozásodat és eközben még a barátaidra is tudsz időt szakítani. Csak ara vigyázz, hogy a makacsságod ne hatalmasodjon el rajtad.

Bika

Ha valakinek olyan valakire van szüksége, aki megtestesíti a megbízhatóságot, a stabilitást és a felelősséget, akkor egy Bika az ő embere. A csillagjegy szülötte bármit képes megtenni azokért, akiket szeret és bármeddig képes elmenni is értük. Ő a tökéletes első szerelem, akárcsak Dean Forester. Hűségük és következetességük miatt mindenki biztonságban érzi magát mellettük. Mindazonáltal figyelmet kell fordítaniuk a megalkuvásra képtelen és hajthatatlan természetükre, mert sajnos akárhogy is küzdenek ellene, a változás megtörténik és azt még a legmegbízhatóbb emberek sem tudják megállítani.

Ikrek

Még a legközelebbi barátaid sem tudják, hogy hányadán állnak veled. Egyik oldalról túl komolynak tűnhetsz, ahogy elmerülsz a gondolataidban, míg máskor képes vagy ajtóstul rontani a házba tele energiával, amely mindenkit feltölt körülötted. Amikor pedig ez a két oldalad egyszerre mutatkozik meg, azt hívják alkalmazkodóképességnek. Ennek tökéletes példája Emily. Annak ellenére, hogy mennyi mindenen ment már keresztül, ez a karakter képes újra és újra szembenézni a világgal. És akárcsak Emily, te is mindig ösztönzőleg hatsz az emberekre.

Rák

Gyakorta úgy érzed, hogy elveszel az érzelmeid tengerében? Mert ha igen, akkor se keseredj el érzékeny lelked miatt, mert ez egy nagyon szimpatikus és szerethető emberré tesz téged. Az a fajta ember vagy, akihez bármikor lehet fordulni egy kis szeretetért és törődésért. És ami a legjobb, hogy bármikor át tudod fordítani az érzelmeidet a művészetek felé, mint Sookie a konyhaművészet felé.  Neked is megvan a képességed, hogyan használd az érzékenységedet a munkádban. Nem csak remek barát vagy, de egy irirgylésre méltó alkotó is, és ettől olyan gyönyörű a lelked.

 

Oroszlán

Nem kérdés, hogy egy előadóművész veszett el benned, akiben megvan egy művész kreativitása, a szenvedély és annak az embernek az önbizalma, aki imád szerepelni és a középpontban lenni. Akiben ezek a karakterjegyek együtt állnak, azok nem félnek a reflektorfénytől és attól sem, hogy másoknak is helyet adjanak maguk mellett. Talán már ki is találtad, hogy a sorozat melyik karaktere vagy…igen, Logan Huntzberger! Fogadjunk, hogy te is benne lennél az Élet-Halál Brigádnak…

Szűz

Azok, akik nem ismernek elég jól, úgy tűnhet, hogy félénk és visszahúzódó vagy, de ez csak azért van, mert még nem vették észre, hogy mennyire analitikus személyiséggel áldott meg az élet. A legapróbb részletekig mindent észreveszel és kielemzel, amiből egyenesen következik, hogy mindenkinél keményebben tudsz dolgozni. Maximalizmusod miatt állandó hadban állsz, hogy megtaláld az egyensúlyt a munka és az élet egyéb területei között. Persze ez mind azért van, mert a magad elé kitűzött célokat rendkívül komolyan veszed. Ki más érthetné meg ezt jobban, mint Rory! Akárcsak ő, te is mindent gondosan megszervezel és megtervezel, óvatos és körültekintő vagy. Bármiről is legyen szó, nap, mint nap eszedbe jutnak József Attila sorai: “Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes”.

 

Mérleg

Mindegy mi történik, a lényeg, hogy a te világodban minden rendben és egyensúlyban legyen. Ami igazán fontos számodra, az a béke és a harmónia. Az a fajta ember vagy, aki hisz abban, hogy a szabályokat be kell tartani. Fejlett az igazságérzeted, mint Michel-nek és mindketten imádtok mindent, ami szép, és csupán egy valamiben nem találtok semmi csodásat: a káoszban. Nem tűrtök meg semmiféle igazságtalanságot és szabályszegést, különösen akkor, ha az éppen a ti életeteket fordítaná fel fenekestül.

Skorpió

Ha valaki egy szóval szeretné jellemzi rólad az első benyomását, akkor azt mondaná, hogy komoly. Lehet, hogy ez a tulajdonságod sokakat megijeszt, míg mások képesek észrevenni, hogy azért vagy ilyen, mert szeretsz mindent irányítani. De legalábbis szeretnél a saját hajód kapitánya lenni. Persze eközben meggyűlik a bajod azzal, hogy másokat is hagyjál kibontakozni. Aki egy kicsit is ismeri Luke-ot, az tudja, hogy ő is éppen ilyen, nem véletlenül nem enged senkinek beleszólást a saját ügyeibe. Ezt még tetőzitek a bennetek rejlő megszállottsággal, de szerencsére valahogy mindig sikerül kordában tartani, már csak azért is, hogy nyugalom legyen körülöttetek. Mindent egybevéve, kevés ember büszkélkedhet a szenvedélynek ezzel a fajtájával.

Nyilas

Gyűlölöd, ha rá akarnak erőltetni valamit és mindent, ami azzal fenyeget, hogy feladd a szabadságodat. Egy igazi szabad lélek vagy, akinek nincs fontosabb, mint a függetlensége. Ennek főleg az az oka, hogy vérbeli idealistaként a világ összes csodáját látni akarod. Jess is éppen ilyen, és mindezt figyelembe véve már nem is olyan fura, hogy nem az iskolapadban, hanem a nagyvilágban keresi a tudást. Nem hagyjátok magatokat korlátozni, mert mindennél jobban szeretitek megtapasztalni a dolgokat. Sokan csapodárnak és türelmetlennek gondolnak, mert nem értik, hogy mindenkinél jobban szomjazol a szabadságra.

Bak

Amikor arról van szó, hogy ki az, aki a legjobban értékeli a kemény munkát és a gyötrelmes utat a csúcs felé, akkor mindenkinek a Bak jut eszébe. Emiatt néha tudálékosnak és pesszimistának tűnhetsz, aki soha nem tud lazítani és elengedni a dolgokat. Ez a különleges karakter  kihez is passzolna jobban, mint Paris Geller-hoz! Mindig felelősségteljes, állandóan kontrollálja magát, ugyanakkor értékeli az igényes és minőségi munkát. Folyamatos küzdelme a benne rejlő pesszimizmussal és a sokszor még saját magához is könyörtelen természete nem jelenti azt, hogy ne lenne félelmetes vezető, aki nagyra értékeli azt, ha valaki olyan keményen dolgozik, mint ő.

Mi nagyon magunkra ismertünk, hát te?

gsbox_banner

Biztos, hogy Stars Hollowba akarunk költözni! Mondjuk, hogy miért!

 

No Comments