Advertisement

Még akkor is te nyersz, ha Ő hagy el…

Tudom, hogy most úgy tűnik mindent elveszítettél, pedig nem. Rá fogsz jönni, hogy te vagy a nyertes.

Ne feledd, hogy ha hazudott is, te nem hazudtál. Te őszinte voltál. Minden nap, és minden percben. Nem féltél az igazságtól, nem féltél attól, hogy mi lesz, ha meglátja az igazi valódat.

Erre legyél büszke.

Ne feledd, hogy ha könnyedén is vette az érzelmeidet, te nem tettél így. Te odafigyeltél, te éreztél, te tudtad, hogy mit veszíthetsz. Nem játszottál, nem viseltél álarcot. Nem volt rá szükséged.

Erre legyél büszke.

Ne feledd, hogy nem te voltál az, aki a másikat kihasználta. Te nem felejtettél el adni. Ugyanis te tudod, hogy azt hogyan kell.

Erre legyél büszke.

Ne feledd, hogy nem te voltál az, aki mást választott. Hiszen te ŐT választottad. Időt és energiát fektettél a kapcsolatba, még akkor is, amikor már halni látszott. Te nem csak “számítottál” valamire, hanem dolgoztál is érte. Igyekezted elérni azt.

Erre legyél nagyon büszke.

Ne feledd, hogy nem te voltál az, aki manipuláltad a másikat. Nem te vagy olyan szánalmas, hogy erre van szükség, mert másként nem megy. Te nem mutattad másnak magad, mint ami vagy.

Erre legyél nagyon büszke.

Ne feledd, hogy nem te voltál az, aki nem elég. Te mindent odaadtál.

Erre legyél nagyon büszke.

Hidd el, hogy még akkor is, ha Ő hagyott el te nyertél: mert mindent megtettél, szerettél, és önmagad adtad. Ha elmegy, és ez nem elég, nem a te hibád. Senki hibája. Örülj neki, hogy van esélyed mást választani.

És legyél büszke magadra…

gsbox_banner

Ezt kell elengedned 2018-ban, legalábbis a csillagok üzenete szerint!

 

 

No Comments