Ha te gyenge vagy, én erős leszek…

Mikor a világ egy sötét hely, és egyedül érzed magad, ott leszek. Mikor zokogsz és úgy érzed nincs tovább, ott leszek. Amikor már éppen feladnád, én nem hagyom…

Ha te gyenge vagy, én erős leszek. Helyetted is.

Nem kell egyedül keresztül menned semmin, mert én ott leszek. Ott leszek akkor is, amikor már semminek nincs értelme, és az egész egy nagy zűr-zavar. Amikor a szíved összetörik, és esélyed sincs arra, hogy talpra állj.

Milliószor végighallgatok majd mindent, aztán kezdjük előröl. Újabb pohár bort iszunk, és szidjuk az egészet. Akkor is ott leszek, ha arra sem lesz erőd, hogy felkelj a fotelből.

Nem is kell. Majd én segítek.

Ott leszek a mélységekben és a magasságokban, mert erre valók a barátok.

Az életet nem egyedül kell élni – ebben biztos vagyok.

Nem kell mindig erősnek lenned, lehetsz gyenge, sírhatsz hiszen nem ettől leszünk gyengék. Ettől leszünk emberek.

Tudom, hogy bátor vagy de tudd, hogy teljesen rendben van az is, ha néha félsz. Nekem nem kell hazudnod, nekem megmutathatod a másik arcodat is.

Átsegítelek a nehéz időkön, és űzni, hajtani foglak, hogy legyél jobb, hogy legyél több, hogy hozd ki magadból mindazt, ami benned van. Mert benned van, én tudom.

Meggyőzlek róla, hogy valójában soha nem vagy egyedül, még akkor is ezt mondom majd, amikor tudom, hogy semmi esélyem, mert éppen utálsz mindenkit.

Ez az én ígéretem:

Soha nem hagylak magadra a harcaiddal, én leszek a legnagyobb rajongód, a támaszod. Ígérem, hogy ott leszek akkor is, ha a dolgok rosszra fordulnak, vagy kellemetlenné válnak.

Mert én hiszek benned. Még akkor is, amikor éppen azt hiszed, hogy nem.

Amikor éppen azt hiszed, hogy nincs igazam.

Ha frusztrállak és haragszol is rám tudd: én hiszem, hogy mindezt érted teszem. Sokszor nem lesz igazam, de soha nem bántanálak, és soha nem hagynálak cserben.

Nem is foglak.

Nem kell egyedül lenned, és nem kell egyedül járnod az úton.

Itt vagyok.

Itt leszek.

Ígérem.

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

8 bátorító gondolat, amire szükséged van, ha éppen nem vagy jó formában…

 

No Comments