Advertisement

*Pontosan* ez az, amit tenned kell, hogy jól sikerüljön az éved! (Legalábbis a csillagjegyed alapján…)

Egy kis segítség mindig jól jön, különösen amikor új év kezdődik. Használd ki a csillagok útmutatását, hogy az idei évben rálelj mindarra, amit szeretnél. És soha ne felejtsd el, hogy a nagy része mindig rajtad múlik!

Kos

március 21 – április 19.

Mint minden igazi Kos, benned is egy nagyon erős munka morál dolgozik, és ez egy nagyszerű dolog. Tudjuk, hogy nem könnyű, de néha ki kell adnod a kezedből a munkát és lazítani kell. Élvezd a felszabaduló időt, ne stresszelj. Ebben az évben végre megtalálhatod az egyensúlyt a munka és az élet egyéb területei között.

Bika

április 20 – május 20.

Az év kezdete tökéletesen alkalmas arra, hogy fátylat boríts a múltra. És ezt most vedd komolyan, Kedves Bika! A neheztelés a kapcsolataid rovására mehet, ezért nagyon szépen kérünk, beszélj róla, vagy ha nem megy, akkor engedd el őket.

Ikrek

május 21 – június 20.

Az Ikrekről úgy tartják két személysiégük van. Amikor lecsendesül társasági és vicces oldalad, a visszahúzodóbb, kevésbé bizalmaskodó oldaladat próbáld meg kicsit kordában tartani. É ragadd meg a lehetőségeket, mert lesz belőlük bőven idén…

Rák

június 21 – július 22.

Az imádnivaló Rák akkor a legboldogabb, ha körülveszik a szerettei és a barátai. De ez nem jelenti azt, hogy az év minden napján otthon kéne strázsálni! Szóljon ez az év arról, hogy többször teszed ki a lábad otthonról, többet beszélgetsz és ismerkedsz új emberekkel. Akiben ennyi szeretet buzog, annak fel kell turbóznia a társasági életét!

Oroszlán

július 23 – augusztus 22.

Az állatok közül tényleg csak az oroszlán hasonlítható hozzád, és nem csak azért, mert büszke vagy és bátor, hanem azért is, mert néha kissé arrogáns vagy. Ahelyett, hogy állandóan a büszkeségedre koncentrálsz, idén hallgass a szívedre és az ösztöneidre. Sose tudhatod: egy ragyogó ötletből mi minden kerekedhet egy kis együttműködéssel.

Szűz

augusztus 23 – szeptember 22.

A gondoskodás beléd van kódolva, ahogy a professzionalizmus van. És ez egyben azt is jelenti, hogy nagyjából mindig túlterhelt vagy. Idén tanulj meg “nem”-et, mondani, és néha magadról is gondoskodni, már csak azért is, hogy jobb munkaerő, barát és családtag légy.

Mérleg

szeptember 23 – október 22.

Olyan vagy, mint az igazság két oldala. De szépen kérünk, néha tedd félre az igazságérzetedet, nem mindig neked kell döntened mások vitáiban. Inkább hozd meg a saját döntéseidet, foglalkozz a saját dolgaiddal és szükségleteiddel, amelyeket ez az év tesz eléd.

Skorpió

október 23 – november 21.

A szenvedély leginkább a Skorpió sajátja, és ez a jellemvonás egyszerre áldás és átok. Ha tavalyról maradt benned tüske, akkor mihamarabb szabadulj meg tőle. Csak egy olyan igazán nagyszerű ember képes elengedni ezeket, mint amilyen te is vagy. Higgy nekünk, sokkal jobb lesz így neked.

Nyilas

november 22 – december 21.

Tudjuk, mennyire imádod a szabadságot, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy egyedül kell szárnyalnod. 2018-ban engedj be új embereket az életedbe, ki tudja, talán még életreszóló barátságok is születhetnek, abból ha két hasonló gondolkodású és szabad szellemű ember találkozik.

Bak

december 22 – január 19.

2018. a Bakok számára a nyitottság éve lesz. Emlékszel mindenkire, akik lehúztak és tudod, hogy újra megfogják tenni. De hagyd a csudába, hogy felkészülj arra, mire számíthatsz, ki mit fog lépni. Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.

Vízöntő

január 20 – február 18.

Idén próbálj meg kevésbé tartózkodó lenni, és nyisd meg szívedet és lelkedet az újdonságok előtt. Szóljon ez az év arról, hogy szép sorjában ledöntögeted magadban a gátakat. Meglátod, milyen könnyű lesz így…

Halak

február 19 – március 20.

Kedves Halak! Ez az év a karrierről, a sikerről és a teljesség megélésről fog szólni. De erre lehet, hogy várnod kell néhány hónapot, viszont ha akarod, ki is veheted a részed a folyamat felgyorsításából akár azzal, hogy felturbózod az önéletrajzod, vagy beiratkozol egy online tanfolyamra. Ne feledd, ha készen állsz arra, hogy új útra lépj, minden apró lépés számít!

gsbox_banner

Forrás: thoughtcatalog.com

Nézd meg ezt is:

Ezért nem engeded vissza az ex-ed az életedbe (legalábbis a csillagjegyed szerint…)

2 hozzászólás

 • comment-avatar
  Adrienn 2018 január 9. (2:54 de.)

  Kimaradt a nyilas :/

  • comment-avatar
   Szöllősi Tímea 2018 január 9. (10:04 de.)

   Kedves Adrienn! Köszönjük szépen, hogy szóltál, javítottuk a hibánkat. Üdvözlettel: Tímea