Így találhat rád a szerelem 2018-ban (a csillagok jóslata szerint)!

Reméljük, hogy jóóó sokan lesztek, akik idén megtapasztalják a csodát!

Kos

Lassíts le, és élvezd az élet apróságait. Jelents beteget, üljetek be egy kávézóba, sétáljatok céltalanul. Idén ne akard, hogy azonnal elköteleződj. Inkább arra figyelj, hogy élvezd, amit a nap ad.

Bika

Legyél kicsit alázatosabb. Fogadd el, hogy nem tudsz mindent, még a szerelemről sem. Legyél türelmes és szánj időt arra, hogy megismerd a másikat.

Ikrek

Jusson eszedbe, hogy nem kell mindent véresen komolyan venni. Próbáld meg lecsitítani a gondolataidat, és ne pánikolj. Inkább lélegezz mélyeket és próbálj a pillanatban maradni.

Rák

Legyél óvatos, de ne legyél paranoiás. Ha úgy érzed háttérbe szorítanak állj odébb. Nem kell mindig mindent és mindenkit megjavítani… Állj ki magadért, ha szükséges.

Oroszlán

Ne a terveidet, hanem a szívedet kövesd. Idén a kreatív energiáid előtérbe kerülhetnek, hát engedd. Emlékezz rá, hogy csak magadat irányíthatod, másokat nem. Próbálj kevesebbet kérdezni, és többet válaszolni…

Szűz

Eljött az ideje, hogy kimozdulj a komfort zónából. Vállalj rizikót, mert időnként megéri. Ha a szíved kinyitod az eszed kicsit elcsendesedik. Érdekes vagy, és vicces, hidd el végre, hogy megérdemelsz egy társat!

Mérleg

Azért tegyél meg dolgokat, mert TE akarod, ne azért, mert mások mondják. Ne másokat, hanem magadat igyekezz boldoggá tenni. Ha megtanulsz jelen lenni, és élvezni a pillanatot csodás dolgokat tapasztalhatsz meg!

Skorpió

Most már akár meg is engedhetnéd magadnak, hogy boldog legyél. Legyél aki vagy, és fogadd el a hibáidat is. Fogadd fenntartással a negatív gondolataidat, és védd magad önmagadtól. Tölts több időt azokkal, akik megnevettetnek.

Nyilas

Tedd meg az első lépést. Döntsd végre el, hogy kilépsz a fénybe, és igazán oda rakod magad. Az irányítás a te kezedben van, ne félj. Ha érdekes emberre bukkansz engedd meg neki, hogy a gyengébb énedet is lássa.

Bak

A szerelemnek nem sok értelme van – és ezt ideje, hogy te is belásd. Fogadd el, hogy néha igazán furcsa emberekhez vonzódunk. Ne keress logikát mindenben, mert nincs. Több szív, kevesebb ész!

Vízöntő

Nyílj ki! Ne legyél a “majdnem Te” hanem a “110% Te”. Engedd az embereknek, hogy megismerjenek. A falak mögé ugyanis csak saját magadat zárhatod be. Indulj el végre az úton, és sok-sok új barátot találsz majd!

Halak

Legyél határozottabb. Döntsd el mi az, amit akarsz, és mi az, amit nem. Ha szerelemre vágysz ne másokat figyelj, hanem hidd el végre, hogy neked sem kell egyedül megöregedned! Megérdemled, így meg is fogod tapasztalni. Csinálj dolgokat, mozdulj ki, köss barátságokat. Máshogy nem megy…

gsbox_banner

Ez a szereplő vagy a Szívek szállodájából! (Legalábbis a csillagjegyed szerint…)

Előrejelzés csillagjegy alapján 2018-ra – te elhiszed?

 

No Comments