17 dolog, amit minden egyedül álló nő megtesz, és ez *totál* rendben is van!

Ha éppen egyedül vagy, akkor biztosan arra vágysz, hogy végre legyen valakid. Pedig az, hogy éppen szingli vagy egyáltalán nem a világvége. Sőt! Próbáld meg élvezni a helyzetet, és hidd el, hogy van, aki pont téged irigyel!

1. Amikor egy barátnőd azt gondolja az éppen soron lévő pasijáról, hogy ő az IGAZI, akkor neked eszedbe jut a pincér srác a kávézóból, akibe rögtön beleszerettél. Vagy a sármos pizzafutár, aki előző este a pizzádat hozta ki. Vagy a helyes eladó srác a laptopboltban. Miért ne szerethetnél bele egy kicsit minden férfiba, aki tetszik és akivel összehozott a sors?

2. Amikor meghallod az ex pasiddal közös dalt, akkor bátran bőghetsz egy sort, ha senki sem lát. Sőt! Az se zavarjon, ha valaki lát, az érzelmeket ki kell adni. Utána sokkal könnyebb lesz minden.

3. Amikor megtudod, hogy az exed a régi barátnőidet üldözi, miattad…. Ohhh micsoda elégtétel! ÉLVEZD!

4. Amikor egy aranyos lány meghív egy partira, neked pedig az első gondolatod az, hogy “Hmm, lehet hogy nagyon szívás lesz friss szingliként, de végre megismerhetek új és érdekes embereket.”

5. Amikor elmész az exed barátaival szórakozni és egy tökéletes estét csaptok együtt.

6. Amikor egy egész éjszakát végre arra fordítasz, hogy rendet tegyél a számítógépeden. Kitörlöd a régi képeket, rendbe rakod a mailjeidet, válaszolsz mindenkinek, akinek eddig nem írtál.

7. Amikor rájössz, hogy most végre van időd a régi barátaidra.

8. Amikor a fiú barátaid a barátnőikről beszélnek, akkor rájössz, hogy végre nem vagy féltékeny senki párkapcsolatára.

9. Amikor valaki azt mondja a bűvös “Szeretlek” szót, akkor neked az első dolog, ami eszedbe jut az a saját macskád.

10. Amikor rájössz, hogy most eljött az idő arra, hogy ha összefutsz a kedvenc hírességeddel, akkor flörtölni kezdj vele. Szégyentelenül!

11. Amikor végre senki sem szól rád, hogy pattanások elleni arcmaszkban, kinyúlt pulcsiban otthon tömöd magadba a chipseket zacskószámra szombat esténként.

12. Amikor hallasz egy esküvőiről, akkor átfut az agyadon: Ezek az emberek honnan a francból tudják, hogy örökre együtt szeretnének lenni?

13. Amikor tényleg van időd arra, hogy tizedszerre is átnézd a hipermarketben a zöldségeket, a salátákat, vagy éppen három órán keresztül próbálj ruhákat a plázában. Sőt! Még azt is be mered vállalni, hogy válogatsz a kávék között a Starbucksban, hiszen  a legjobbat szeretnéd magadnak.

14. Amikor valami félelmetes történik veled egyből az anyukádat hívod fel.

15. Amikor elmész bulizni, végre nem számít, hogy mikorra érsz haza, hiszen nyugodtan meghallgatsz még egy számot és még egy utolsót, meg még egy ráadást, mert nem kell elszámolnod az időddel.

16. Amikor arra gondolsz, hogy elutaznál, akkor bárhová mehetsz, amihez kedved tartja. Egy egzotikus út Thaiföldre? Miért is ne?

17. Amikor elvállalsz egy nehéz munkát a karriered fellendítése érdekében, akkor nem kell arra gondolnod, hogy bármi is meggátolt, hiszen eljött a te időd. Lehetsz karrierista, és élvezheted a saját személyes sikeredet, hiszen ezt csak magadnak köszönheted.

forrás

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

Nem akarok összeköltözni csak azért, hogy legyen mellettem valaki

No Comments