8 férfi, akibe semmilyen körülmények között *ne* szeress bele…

Persze, tudjuk: könnyű azt mondani… De ha már találkoztál velük, te is bólogatni fogsz, mire a cikk végére érsz.

1. Aki évente egyszer küld egy cuki üzenetet, amitől elájulsz…

Időnként előkerül valami olyasmivel, hogy álmodott veled, vagy hiányzik neki a csodaszép szemed (WTF?) és hetek óta csak rád gondol… Ilyenkor az ember lánya kigyúl, mint a mécses és indul a remény gombóc felfelé a torkunkban. Persze találkozol vele. És persze eltűnik, mint minden esetben. A fájdalmas az, hogy amíg ott van, addig tényleg jó vele, és nem érted ez miért nem maradhat így mindig… Többek közt azért, mert annyira nem vagy neki fontos, mint, hogy egy éjszakánál tovább maradjon.

2. Aki utálja a barátaidat

Az előfordul, hogy egy-egy barátod nem szimpatikus. De amikor az a helyzet, hogy mindent kitalál, hogy ne kelljen jönnie, majd amikor ott van végig a telefonját nyomkodja hazafelé pedig szidja őket… Na az, gáz. A barátaink saját magunk kiterjesztése. Ha nem tetszenek neki akkor ideje feltenned a kérdést, hogy mégis mit keres melletted.

3. Aki tele van tetoválásokkal, annyira izgi és nem tudsz neki nemet mondani

Egy nap ott találod magad egy társaságban, itallal a kezedben és melletted ül egy férfi, aki csodaszép és izgalmas, és időnként rád is mosolyog. Kérsz egy cigit? Kérdi és te igent mondasz. Pedig nem is dohányzol. Ami azt illeti elég sok olyan dolgot teszel, amit nem szoktál és ennek egy oka van. Sokkal menőbbnek akarsz tűnni. Mert ő is az. Menő. És ezt tudja és érezteti is veled. Kicsit olyan, mintha a király felhúzott volna maga mellé a trónra. Ez nem igazi kapcsolat. És ezt ő rendszeresen mondja is, nehogy azt hidd… Többnyire úgy ér véget, hogy jön egy másik rajongó. Te pedig ott maradsz, összetört szívvel.

4. Aki a barátai mellett teljesen más emberré válik

A kapcsolatotok egy titok, amiről senki nem tud. Amikor valaki más is van a szobában mintha egy kapcsolót átkapcsolnának: hideggé és tartózkodóvá válik. Egy idő után bosszantani fog és azt gondolod: “Reggel még gatyában ittad a tejet a konyhámban te hülye…” Most meg mintha idegen lenne. Egyszer kétszer kellemetlen helyzetbe fog hozni a többiek előtt, hogy bizonyítsa, neki ugyan nem kell nő… Akkor rájössz: neked meg ő nem kell.

5. Akinek van valakije

Azt gondolod megváltoztatod. Úgy okoskodsz, hogy ha a legjobb oldalad mutatod, ha mindig kedves és odaadó vagy, előbb utóbb hozzád szeretne majd hazamenni. És őrülten beléd szeret. Tulajdonkép azonban egy dolog történik majd: meggyűlölöd magad, mert te vagy a harmadik fél egy kapcsolatban. És ez szörnyű szerep. A barátaidnak ígérgeted, hogy befejezed és mivel ez nehéz, még jobban haragszol magadra. Évek múlva rájössz, hogy elfecsérelted a legjobb éveidet. Ő pedig még mindig máshol van otthon.

6. Aki túl sok kávét iszik, és mindig van egy projektje

Lehet, hogy pont egy kávézóban futsz vele össze, és nagyon dolgozik valamin, bújja a laptopját, éppen nem ér rá semmire, mert szabadúszó, ezer dolga van. Földszínekbe öltözik, csupa farmer és tornacipő, roppant fontos, és soha nem ér rá. Aztán persze a szabadúszásból soha nem lesz semmi… A projektek elúsznak, jön egy másik, a farmer sem olyan vonzó már. Két év múlva összefuttok, ugyanabban a kávézóban.

7. Aki imádja a zenét, de mást nagyon nem oszt meg veled

Elképesztő lexikális tudása van, ha a zenéről van szó. Egész éjjel bakelitet hallgatsz vele a szobájában, közben sokat isztok, nagyokat hallgattok és te soha életedben nem gondoltad, hogy ennyi zenét lehet egy nap hallgatni. Persze annyira megszállott soha nem leszel, mint ő, bárhogy is szeretnéd. Mint ahogy az ő rajongásának a tárgya sem változik. Nem te leszel az… Szakítás után elég sokáig nem hallgatsz zenét.

8. Aki “nincs kész”

Egész jól megy minden, amíg nem kezd el zavarni, hogy nem hív a barátnőjének. Az is csak egy picit zavar, hogy nem jön el veled hétvégézni, és mindig elhárítja, ha a szüleid szóba kerülnek. Úgy teszel, mintha ez rendben volna. Néhány hónap múlva egy teljesen más típusú nőre cserél téged, és össze is omlasz. Sokáig azt mondod magadnak, hogy ez a pasi nem akart komoly kapcsolatot. De később rájössz majd, hogy de akart. Csak ép nem veled.

Na, melyik ismerős?

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

Néhány dolog, amit mindenképp fontolj meg, mielőtt szakítanál!

 

No Comments