Van, aki saját lakást tart fent a ruháinak. Például Sarah Jessica Parker…

Furcsán hangzik? Pedig így igaz. SJP ebben a New York-i ingatlanba soha nem költözött be. Csak a ruhái. Viszont érdemes megnézni, mert nagyon impozáns. 

A Greenwich Village-ben található 630 négyzetméteres otthon több, mint négy milliárd forintnyi dollárért kelt el nemrégiben. Az ingatlant még 2011-ben vásárolták, de sosem költöztek be, csak Sarah Jessica óriási mennyiségű ruháit tárolták benne. Mit ne mondjunk, ez lehet a világ legdrágább gardróbja.

 

Ami a berendezést illeti, csupa csúcsminőségű bútor és számos művészeti alkotás díszíti. A sztárpár egyébként annak idején tizenkilenc millió dollárért, azaz 4,7 milliárd forintért vásárolta és  valószínűleg csak befektetésnek szánta. Birtokbavétel után azonnal hozzá is láttak a teljes körű felújításhoz, majd egy egy évvel később huszonöt millió dollárért dobták piacra.

A házban hét kandalló található, közülük egyik ez a márványból készült csodás példány.

A kertkapcsolatos konyhát még egy igazi sztárséf is megirigyelné a rozsdamentes acél munkapulttal és a márvány burkolatű tűzhellyel.

Az egyik hálószoba: egyszerű és letisztult fa berakásos bútorokkal.

És a másik: az impozáns baldachinos ágy és az elegáns chesterfield kanapé tökéletes kombináció.

Egy garzonlakás is elférne ebben a grandiózus fürdőszobában, amelyben nem csak ez a külön álló kád, hanem egy kandalló is található.

A híres gardrób egy részlete:

A tesó-szoba. Nagyon menő a szőrméből készült puff és az indiánsátor.

A gyönyörű faragott fa lépcső tetején egy  külön emeleti társalgó helyiséget alakítottak ki minimalista ping-pongasztallal, és látszólag végtelenített beépített könyvespolccal.

Mi tagadás, jó ízlésük van… Mi azért lehet, hogy laktunk volna benne egy kicsit…

gsbox_banner

Kedvenc ruháink a Szex és New York sorozatból

No Comments