Úgy vagyok vele, hogy idén Valentin napkor élvezni fogom az életem!

Ez is csak egy nap, nem? Olyan, mint a többi… Nem fogom terrorizálni magam csak azért, mert szingli vagyok. Kizárt.

Tesszük a dolgunkat, ugyanúgy, mint bármelyik másik napon. Dolgozunk, intézkedünk, gondolkodunk a jövőnkön. Lehet, hogy te is úgy érzed, hogy szingli és magányos vagy, de légyszi légyszi légyszi ne hagyd, hogy ez az ünnep elrontsa a kedved.

Én egyébként akkor sem találtam semmi kellemeset ebben a napban, amikor kapcsolatban voltam. Úgy éreztem, hogy nincs szükségem arra, hogy túl nagy nyomás legyen rajtam, hogy akkor most aztán hú de szerelmesnek kell lennem. Össze kell bújnom a pasimmal és ilyenek.

Vagy a másik fele: túl nagy elvárásaim voltak, és még egy kósza puszit sem kaptam, mert a másik nem ért haza, vagy fáradt volt és el is felejtette az egészet. Valahogy soha nem úgy volt, ahogy szerettem volna.

Így aztán, idén nem így lesz. Idén úgy lesz, hogy jól fogom magam érezni, és ünneplem a szerelmet – a magam módján. És mindenkinek ezt ajánlom.

Kérlek tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy nem sírod tele a párnád egy olyan nap miatt, ami valójában tényleg csak az egy nap.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de idén nem fogom felhívni a barátaimat, hogy tuti, hogy egy életre egyedül maradok, miközben különféle alkoholokba folytom a bánatom. Nem fogom magam utálni amiatt, hogy kevés vagyok, nem vagyok elég csinos, kövér vagyok és egyáltalán, nem kellek senkinek.

Ez ugyanis nem igaz. Ezt akkor gondolja az ember lánya, ha túlságosan sokat koncentrált másokra, és arról elfeledkezett, hogy simán előfordulhat, hogy azért van egyedül, mert magasabban van a léc, mint másoknál.

Szóval idén azt sem fogom csinálni, hogy nézegetem az exet a Facebookon, hogy milyen jól van – valaki mással. És másokat sem fogok nézegetni, hogy éppen hol wellnesshoteleznek nagy szerelmesen.

Nem fogok úgy tenni, mintha szinglinek lenni, valami átok lenne.

Egyedülállónak lenni ugyanis egy döntés, hogy nem állok le akárkivel. A párkapcsolat pedig nem életcél. Legalábbis nem az enyém. Ennél sokkal több és jobb célom is van.

Úgy vagyok vele, hogy idén arra koncentrálok, amim van, aki vagyok.

Az életemre, a karrieremre, a fantasztikus barátaimra, arra, hogy mindig van egy mosoly a szám szélében, még akkor is, ha rossz napom van.

Ha rám hallgatsz te is ezt teszed.

Fókuszálj arra, hogy milyen keményen dolgoztál, hogy eljuss oda, ahol most vagy. Igen, összetörték a szíved, de tanultál belőle. A szépség benned van, kezd el keresni, és ha megvan dédelgesd. Ne hagyd, hogy a stressz félrevezessen.

Azért mert nem vagy kapcsolatban, még nem jelenti azt, hogy NINCS szeretet az életedben. Azért mert szingli vagy, még SZERETHETŐ vagy.

Ez is csak egy nap. Nem kell, hogy rossz legyen.

Csak élvezd. Egyél jókat, sétálj a barátaiddal, igyál rozét, és kérlek, magasról fütyülj minden másra!

gsbox_banner

Nyitó fotó: forrás

10 dolog, ami *nagyon* jó az egyedüllétben!

No Comments