A csillagjegyed elárulja, hogy mi olyan *őrülten* vonzó benned!

Ki tudja, hogy amikor fellobban a szenvedély lángja, meddig tart? Hamar kihuny, vagy szerelem lesz belőle és örökké lobogni fog?  A csillagjegyeink megmutatják, melyek azok a tulajdonságok, amelyek miatt elkezdenek vágyakozni utánunk a férfiak. 

Kos

Az emberek szenvedélyre lobbannak irántad, mert tele vagy energiával és minden jóban benne vagy. Bármikor készen állsz egy kis flörtre, könnyű és laza hozzáállásod hamar vágyat ébreszt a másik nem jeles képviselőiben. Ám ha kell, nagyon is komolyan tudod venni a dolgokat.

Bika

Az emberek szenvedélyre lobbannak irántad, mert mindig jól nézel ki. Mindig csinos vagy és tökéletes a megjelenésed, nincs egy pillanat sem, amikor ne lennél csúcsformában. Mindig jó rád nézni, és aki igazán odavan érted, az mindig kivárja, amíg elkészülsz, mert tudja, hogy megéri.

Ikrek

Az emberek szenvedélyre lobbannak irántad, mert veled minden csupa móka és kacagás. Kiszámíthatatlan vagy és imádod a kalandokat, nyitott vagy minden újra és ez nagyon tetszik mindenkinek, főleg annak, aki egy kis szenvedélyre vágyik.

Rák

Az emberek szenvedélyre lobbannak irántad, mert nagyon kedves vagy és érzelmes is. Odavannak ezért az édes természetedért, és amikor kiderül, hogy e mögött a cuki mosoly mögött mennyi minden van még – mint például valódi érzelmek és érzések tömkelege – rájönnek, hogy sokkal összetettebb vagy, mint azt elsőre gondolták.

Oroszlán

Az emberek szenvedélyre lobbannak irántad, mert olyan magabiztos vagy, hogy még azt is eléred, a másik akarjon téged. Csak arra figyelj, hogy ez a fene nagy magabiztosság ne riasszon el senkit. Bár mindig meg vagy győződve az igazadról, és utálod, ha szembesítenek a tévedéseddel, azért képes vagy felülkerekedni az egódon, amit egy bizonyos illető biztos nagyon szívesen vesz majd.

Szűz

Az emberek szenvedélyre lobbannak irántad, mert rendkívül kedves vagy mindenkivel. De magadhoz már kevésbé, és hajlamos vagy azt hinni, hogy nem vagy elég jó. Mindig másokhoz hasonlítod magadat, pedig egy kicsit több önbizalommal a fél világ a lábad előtt hever majd.

Mérleg

Az emberek szenvedélyre lobbannak irántad, mert olyan elbűvölő vagy. Könnyen barátkozol és nagyon jó veled beszélgetni, és bár gyorsan ragaszkodóvá válsz, ez nem azért van, mert függsz más emberektől, hanem azért, mert nem szeretsz egyedül lenni.

Skorpió

Az emberek szenvedélyre lobbannak irántad, mert magad vagy a megtestesült szenvedélyes amazon. Nem félsz kimondani, amit gondolsz és a felelősséget is vállalod, ami nagyon vonzza az embereket. Ne hagyd, hogy féltékeny természeted a boldogság útjába álljon!

Nyilas

Az emberek szenvedélyre lobbannak irántad, mert nagyon menő dolgokat csinálsz és szeretsz beszélni is róluk. Energikus és izgalmas vagy, a kalandvágy állandóan dolgozik benned, amelyről az emberek imádnak hallani. Bár kissé nyughatatlan vagy, igazi élvezet veled az élet.

Bak

Az emberek szenvedélyre lobbannak irántad, mert mindig pontosan tudod, hogy mit akarsz és nem félsz megszerezni ezeket. Nagyon keményen és elszántan tudsz dolgozni, ez megmutatkozik a szerelmi életedben is. Ha valaki tetszik, akkor azonnal a tudomására is hozod, nem rejted el az érzéseidet és nem játszmázol.

Vízöntő

Az emberek szenvedélyre lobbannak irántad, mert olyan titokzatos vagy. Mindig nyitott vagy az újra, és ez nagyon vonzza őket, ahogy az okos szellemed is. Félénk és zárkózott természeteddel pedig mindig okot adsz nekik a tűnődésre, hogy vajon mi járhat a fejedben.

Halak

Az emberek szenvedélyre  lobbannak irántad, mert nagyon művészi és szenvedélyes vagy. Ami érdekel, az nem a hobbid, hanem kitölti az egész életedet. Ez az a szenvedélyesség, ami bárkit elvarázsol, és imádják hallgatni, ahogy a terveidről vagy a legutóbbi projektjeidről mesélsz, és közben abban reménykednek, hogy szenvedélyed irántuk is ilyen határtalan lesz.

gsbox_banner

Forrás: thoughtcatalog.com

Nézd meg ezt is:

Tudod, hogy melyik házba tartozol a Trónok Harcában? (Legalábbis a csillagjegyed alapján…)

No Comments