Klasszikus férfi gyorsfodrászat Budapest szívében – avagy hová küldd a pasit, ha jót akarsz…

Ha szeretnéd elkerülni az otthoni macerát a hajvágással, de a párod nem igazán szeret órákig várakozni a szalonokban, van egy tippünk: REDS. De mitől klasszikus egy gyorsfodrászat?

Gyors munka jó minőségben? Lehetséges-e? A válaszunk: igen! Hornyák Dáviddal, a REDS férfi fodárszat üzletvezetőjével beszélgettünk…

Mikor nyílt meg az üzlet?

Tavaly januárban nyitottunk, éppen egy évvel ezelőtt. A legnagyobb motivációnk az volt, hogy újra divatba jöttek a klasszikus borbély üzletek, voltaképpen a reneszánszukat élik ezek a helyek. Mi ezzel szemben szeretünk volna menni. Olyan üzletet akartunk nyitni, amely férfifodrászat, de nem barber shop. Mi nem borotválunk. Klasszikus férfifodrászat vagyunk, ennek egy új, modern vonalát próbáljuk behozni a piacra.

Bejelentkezés nélkül jöhetnek a vendégek, gyorsan és precízen végezzük el a munkát, mindezt elérhető áron. Szerettük volna egy kicsit a klasszikus és modern formát ötvözni, technikában dolgozunk eltérően a többiekhez képest, ezért tudunk jó munkát kiadni a kezünkből gyorsan.

Akkor a szakállas urakkal mi a helyzet nálatok?

Szakállat vágunk, formára igazítunk, csak nem borotválunk, mint a borbélyok, akik visszahozták az old school technikákat. Mivel mi a modern vonalat képviseljük és a gyorsaságot, ez nem férne bele nálunk.

Milyen termékekkel dolgoztok?

Egy magyar márka, az African Spa szakállápoló készítményeit használjuk, hajformázásra pedig a Dear Barber termékeit.

Miért pont az amerikai stílusra esett a választás?

Amerikai filmek hangulata inspirált minket. Az ottani fodrászatokra jellemzőbb, hogy színek jelennek meg a berendezéseknél, főként a fa és a tégla dominál. És természetesen klasszikus rock zene szól… A borbély üzletek, amelyek megtalálhatóak itthon, inkább az európai, angol és ausztrál vonalat vitték tovább, mind megjelenésben, mint technikában. Hozzánk ez áll közelebb.

Célközönségeteket kik alkotják?

Nincs konkrét célcsoportunk, az biztos, hogy sok egyetemista jár hozzánk, nekik nyilván számítanak az alacsony árak. Nagyon sok üzletember is megfordul nálunk, nekik főként a gyorsaság számít, nincs idejük órákat várakozni.

Mik a tervek a jövőre nézve, szóba került esetleg a bővítés?

Az idei tervek között szerepel, hogy több üzletet nyissunk. Szeretnénk hálózatban működni Budapesten és vidéki városokba is egyaránt.

Irány a REDS férfi gyorsfodrászat! A srácokat itt találjátok: 1085 Budapest, József krt. 62.

Good Stuff Tipp: Hasznos dolgot szeretnél ajándékozni? Vásárolj párodnak ajándékutalványt a REDS férfi gyorsfodrászatba!

No Comments