Diane Keaton megtervezte saját házát, és elég menő lett!

Diane Keaton az elmúlt néhány évtizedben nem csak filmezéssel foglalkozott, hanem lerobbant, vacak házak felújításával is. A színésznő szó szerint szereti bekoszolni a kezét, miközben rozoga vityillókat álomházzá alakít át.

Aztán tavaly eljött az idő, amikor végre megmutatta a Wine Spectator magazinnak saját tervezésű los angeles-i otthonát, amelynek tervezési és kivitelezési munkálatai több, mint három évig tartottak. Ez a mesebeli rusztikus farmház az alapja egyébként Diane legújabb könyvének, a House that Pinterest Built, amely cseppet sem meglepő módon abszolút a Pinteresthez méltó terveket és vonásokat tartalmaz.

A farmház minden apró szeglete megmutatja az Oscar-díjas színésznő stílusát és hozzáértését, ahogy a kedvenc országaira jellemző dekor elemeket variálta egyetlen munkában: nyers fából készült gerendák, bontott téglák, uszadékfából készült burkolatok és megannyi antik darab.

Ahhoz, hogy a 740 négyzetméteres álomotthon a tervezés és a kivitelezés is során teljesen valóságos legyen, Diane az ötleteit, terveit és a munkálatok különböző fázisait folyamatosan közzétette Pinterest oldalán. Most pedig mi is bemutatjuk:

LISA ROMEREIN/ RIZZOLI

 

LISA ROMEREIN/ RIZZOLI

 

LISA ROMEREIN/ RIZZOLI

 

LISA ROMEREIN/ RIZZOLI

 

LISA ROMEREIN/ RIZZOLI

 

LISA ROMEREIN/ RIZZOLI

 

LISA ROMEREIN/ RIZZOLI

“Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy inspirálódjon a Pinteresten, és használja ezt a közösségi oldalt az ötletei és tervei gyűjtögetéséhez”. – mondta a Wine Spectator magazinnak.

Szívünkből szólt…

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

Meghan Markle torontói otthona eladó, és mi most meg is mutatjuk!

Forrás: countryliving.com, winespectator.com

http://www.countryliving.com/home-design/house-tours/news/a45926/diane-keaton-house-tour/

http://www.winespectator.com/webfeature/show/id/Wine-Design-Diane-Keaton-LA-Home

No Comments