Ilyen lesz az idei Valentin-napod! (Legalábbis a csillagjegyed szerint…)

Egyedül vagy párban töltöd a napot? Bárhogy is legyen érezd jól magad, hisz’ a Valentin nap a barátságról is szólhat! A többit súgják meg a csillagok.

Alig néhány nap van hátra és elér minket a végzetünk, idén is beköszönt a Valentin nap. Sokan azon gondolkoznak ilyenkor, hogy vajon hogyan alakul majd ez a szerelemtől fűtött hétköznap: vajon tartogat valami csodás meglepetést vagy épp olyan lesz, mint a többi. Mi már tudjuk…

Kos

Egyedül:  A bizalom az, amely véget vethet az egyedüllétnek. Élvezz ki minden pillanatot, nem fogod megbánni!

Kapcsolatban: Mint bármelyik valamirevaló született vezető, te is imádsz irányítani. Persze, hogy Valentin napon is te leszel az, aki ledönti lábáról a szerelmét.

Bika

Egyedül:  Miközben néhányan azon mérgelődnek, hogy megint egyedül töltik e napot, téged ez cseppet sem érdekel, hiszen ott van a családod, akik életed első napjától odavannak érted.

Kapcsolatban: Ajándékokkal és mindenféle anyagi dolgokkal mutatod ki a szeretetet, de most végre esélyed van kimutatni az érzésidet valahogy máshogy is. Hidd el, imádni fogja.

Ikrek

Egyedül: Az egyedülálló ikrek minden buli motorja. A kapcsolatokra csak úgy gondolsz, mint valamire, amivel csak később kell foglalkozni, és élvezed a barátaiddal töltött estét.

Kapcsolatban: A kapcsolatban élő ikrek mindig hűséges és megbízható. Az idei Valentin napot ne tervezd meg, csak hagyd magad sodródni az árral.

Rák

Egyedül: Nem kifejezetten érdekel a párkapcsolati státuszod, olyannyira, hogy még a Valentin napról is megfeledkezhetsz. Csak így tovább.

Kapcsolatban: Mint valaki, aki nem csinál nagy ügyet az ünnepekből, az idei Valentin napra sem készülsz semmi különlegessel. Esetleg egy klassz éjszaka a kedveseddel….

Oroszlán

Egyedül: Ajaj, az exed feltűnhet a színen, de emlékezz mi történt legutóbb és tudni fogod, mit mondj neki.

Kapcsolatban: Egy kapcsolatban mindig az oroszlán hordja a nadrágot. Légy olyan nagylelkű hát, mint amilyen szoktál és mindenki boldog lesz.

Szűz

Egyedül: Az egyedülálló szüzek mindig önmagukra és karrierjükre összpontosítanak. Mivel még csak tervekkel sem készültél idén erre a napra, nagyon úgy fest, ez is csak egy olyan nap lesz, mint a többi.

Kapcsolatban: Szeretetedet nem szavakkal, sokkal inkább törődéssel és szép gesztusokkal mutatod ki. Egy romantikus este a tökéletes választás az idei Valentin napra.

Mérleg

Egyedül: Az egyedülálló mérleg azért van egyedül, mert ezt választotta. Te, aki e megbízható jegy szülötte vagy, nem mondhatnánk, hogy túl gyorsan bonyolódsz kapcsolatba. De jó hírünk van, tarts ki az elveid mellett, előbb-utóbb rád talál a szerelem.

Kapcsolatban: Reménytelenül romantikus vagy és hiszel a szép gesztusokban, amelyek ezer szónál is többet mondanak. Mindent megteszel azért az emberért, akit szeretsz, ám az is lehet, hogy idén te fogsz kellemesen meglepődni.

Skorpió

Egyedül: Te vagy az, aki egyáltalán nem szereti egyedül tölteni eme jeles napot. Inkább elrejted a benned kavargó érzelmeket, de aki igazán ismer, tudja, milyen érzékeny vagy. Kitartás, alig huszonnégy óráról van szó.

Kapcsolatban: A kapcsolatban élő skorpió született romantikus, nem csoda, ha Valentin napon is kicsit túllősz a célon, de kit érdekel. Érezd jól magad és minden tökéletes lesz.

Nyilas

Egyedül: Legnagyobb erősséged, hogy gyorsan és nagyon jól kiismered az embereket. Nem esel kétségbe csak azért, mert még nem találtad meg az igazit, és könnyen megeshet, hogy nemsokára megismerkdsz egy különleges emberrel.

Kapcsolatban: Kitűnő emberismerő vagy és ez a klassz képességed most sem hagy cserben.Tudod, hogy mire vágyik a másik, ébreszd fel azt a bizonyos szikrát!

Bak

Egyedül: Próbálkoznak veled az emberek, de nem vagy könnyű eset. Nem alkuszol, és ez jó.

Kapcsolatban: Ha végre megtaláltad az igazit, mindent megadsz neki, amire csak vágyik. És azt is, amire te vágysz, mert olyan sokáig voltál egyedül, hogy megérdemled.

Vízöntő

Egyedül: Még ha nem is élsz párkapcsolatban, valami elkezdődhet, aminek nem is olyan sokára még jelentősége lehet. Szóval csak légy türelmes.

Kapcsolatban: Egy olyan egészséges kapcsolatban élsz, ahol még Valentin napra sincs szükség, hogy azt fitogtassátok, ki hogyan érez a másik iránt. De azért egy kis csoki nem árthat…

Halak

Egyedül: Hajlamos vagy túl könnyen megbocsátani, de jobb, ha tudod, hogy az emberek a múltadból nem azért kerülnek elő hirtelen, mert hiányzol nekik, hanem mert magányosak. Ne foglalkozz velük.

Kapcsolatban: Igazi hithű romantikus és örök álmodozó vagy. A kedvesed idén valami egészen emlékezetes dologgal készül, úgyhogy készülj bátran, mert csodás meglepetésben lesz részed.

 

Fotó: Roman Kraft

 

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

Úgy vagyok vele, hogy idén Valentin napkor élvezni fogom az életem!

No Comments