10 dolog, amitől tényleg ünnep lesz a Valentin nap (még akkor is, ha ki nem állhatod)

Nem kell túlzásba vinni a cukiskodást, egyszerűen legyetek együtt és csináljatok olyan dolgokat, amiket nem tesztek meg minden nap. Kapcsolódjatok ki együtt, és legyen ez a nap különlegesebb, mint a többi. Ehhez ajánlunk tíz olyan dolgot, amitől jobb lesz a ti Bálint napotok is !

Semmi gond nincs azzal, ha nem szívleled (micsoda szóvicc!) a szerelmesek ünnepének nevezett Valentint, de ha van kedvesed, akkor miért ne tölthetnének együtt ezt a napot? És miért ne csinálhatnátok valami érdekes és különleges dolgot? Lépj túl a vacsi+mozi kombón és valósítsd meg a lenti listában található valamelyik programötletet!

1. Süssetek együtt valami szívecskést

Szív alakú pizza? Miért is ne? Valami édesre vágytok? Süssetek szív alakú tortaformában epres, gyümölcsös pitét, vagy quichét, esetleg szív alakú kekszet. Szerezzetek epret (már kapható az import változat a boltokban!) és induljon a sütögetés. Ha nem vagy konyha tündére, akkor a pizza a legjobb választás (akár előre sütött szív alakra vágott pizzalapból) viszont akkor a feltét üssön nagyot!

2. Pihenjetek együtt egy nagyot

Vegyél ki egy szabadnapot, és élvezzétek a kedveseddel, hogy végre van időtök az ágyban fetrengve csak úgy céltalanul lenni. És ha már kanapé, vagy ágy, akkor olvasgassatok, játszatok valami társasjátékot, vagy csak nézzetek meg egy (szerelmes) filmet. A lényeg, hogy pihenjetek, hiszen a zsúfolt hétköznapok után (vagy éppen között) rátok fér majd ez a kis relax.

3. Bontsatok egy üveg bort és ismerjétek meg egymást

Ok, eddig is ismertétek egymást, de most tartsatok egy “ismerkedős estét”. Mindketten készüljetek kérdésekkel, de ne a szokásos “mi a kedvenc ételed, italod, színed, filmed, könyvet típusúakkal?”, hanem menjetek bele az érzelmi dolgokba. Nyíljatok meg egymásnak, és beszéljétek meg a cikis, kínos, vagy éppen tabu dolgokat is. Most eljött az idő a kérdéseknek!

4.  Írjatok levelet egymásnak

Tudjuk, hogy a szerelmes levelek kora lejárt, de mégis annyira jó néha ilyet kapni. Beszéljétek meg, hogy most papírra vetitek a gondolataitokat. Nem kell nyáltól csöpögős szerelmes sorokat írni, de biztos te is tudsz arról írni, hogy mi az a tulajdonság a másikban, ami miatt beleszerettél.

5. Játszd újra az egyik felejthetetlen randitokat

Emlékszel még a panelházra, ahol megcsókoltátok egymást? És az iskola udvar, ahol először fogtátok meg egymás kezét és mutattátok be, hogy ti egy pár vagytok? Meg van még az kicsi olasz étterem, ahová először vitt a kedvesed vacsizni? Menjetek el az emlékezetes randitok helyszíneire, és nosztalgiázzatok!

6. Lepjétek meg egymást egy masszázzsal

Szerezz be egy masszázs olajat, gyújts hangulatos gyertyákat, állíts be a Spotifyn-on egy relax dallistát, és masszírozd meg a párod. Nem kötelező a masszázst egymásnak adni, de ha a kedvesed is benne van, akkor ő is próbálkozhat rajtad. Nem kell, hogy gyakorlott masszázs technikátok legyen, a lényeg az érintéseken és az ellazulásokon lesz úgy is.

A Goodstuff Boxban isteni kényeztető masszázsolajat is találsz! IDE KATTINTS ÉRTE – és már küldjük is!

7. Tanuljatok közösen valamit

Régóta szeretnétek elmenni egy bortanfolyamra? Imádjátok a sushit és szívesen készítenétek otthon is? Menjetek el együtt egy sushi, vagy maki készítő tanfolyamra. Ha a képzőművészet érdekel titeket, akkor tök jó program lehet a közös festés, de bármilyen olyan élményt ajándékozhattok egymásnak ezen a napon, ami mindkettőtöket érdekel, és szívesen sajátítanátok el ezt. Hajrá! Együtt tanulni valamit mindig nagyszerű dolog!

8. Küldd el a kedvesed egy kincskeresésre

Rengeteg kincskeresős ötletet találni az interneten. Tudjátok, amikor egy nyomból meg kell találni a következőt, és így tovább. Az állomások száma rád van bízva, de a kincskeresés végén legyen valami “jutalom” a másik félnek, aki teljesíti a feladatokat. Légy kreatív, és rejts el a lakásban dolgokat, de játszhatod akár a városban járva is a játékot.

9. A közös fürdőnél nincs jobb

Annyira jó együtt elmerülni egy forró kád vízben, amiben illatos illóolajok vannak, vagy gigászi habfürdő. Szappanozzátok be egymást, mossátok meg egymás haját egy jó kis fejmasszázzsal, és beszélgessetek közben. A közös fürdés nagyon jó program, de akkor se keseredjetek el, ha nincs kádatok. Ilyen esetben irány a közeli fürdő, ahol hasonlóan jó lesz együtt ázni a melegvizes medencében, majd együtt szaunázni, vagy gőzfürdőzni.

10. Utazzatok a zene szárnyán

Nyugi, nem kell szerelmes dalt írnod a másik felednek, tegyék meg ezt helyetted mások. Irány a közeli jazz bár, vagy klub, ahol meghallgathatjátok a profi zenészeket. Ha szeretsz karaoke bárba járni, akkor oda is elmehettek kettesben. Ne feledd kikérni a közös dalotokat, és előadni a kedvesednek. Lehet hogy elnevetitek majd, de örök emlék lesz majd ezt garantáljuk!

forrás

Neked van valami jó ajándék vagy randiötleted Bálint napra? Oszd meg velünk! 

gsbox_banner

8 szokás, amit a boldog párok rendszeresen gyakorolnak

No Comments