5 jel, hogy nagyon érzelmes vagy, és emiatt túl sokat aggódsz…

Emiatt persze előfordul, hogy nem találod a helyed a világban, de ne aggódj! A végén te fogsz nevetni…ez ugyanis a magas érzelmi intelligencia jele. 

1. Folyamatosan azt figyeled, hogy milyen kedved van, és ha rossz, próbálsz tenni ellene

Ha mérges vagy, szomorú, vagy féltékeny időt szánsz az elemzésre, hiszen tudod, hogy a negatív gondolatok sok energiát kivesznek belőled. Megéled az érzéseidet és nem esel tőlük kétségbe. Mivel fontos neked, hogy minél jobban megismerd önmagad nem haragszol magadra azért, mert időnként elszakad a cérna. Fontosnak tartod, hogy megtanuld hogyan kell kimásznod az agyalás spirálból.

2. Ha gondod van valakivel megbeszéled vele

Ezt nem szereted halogatni hiszen tudod, hogy a rossz gondolatokat, rossz élményeket ki kell gyomlálni azonnal. Nem vagy haragtartó és nagyon szereted a tiszta helyzeteket, így igyekszel tisztázni mindent olyan gyorsan, ahogy lehetőséged adódik rá.

3. A motivációd belülről jön, nem külső hatás által

Mivel jó hallgatóság vagy és kíváncsi természet, szereted, ha az emberek elmondják neked a véleményüket.

De a döntéseidet magad hozod, még akkor is, ha teljesen őrültnek tűnsz miattuk. Az életed olyan, amilyennek te szeretnéd. Nem olyan, amit mások elvárnak tőled.

4. Folyamatosan dolgozol magadon

Bár a nyugalmi állapotot jól ismered, nem szeretsz ellustulni. Úgy érzed, hogy még millió dolog vár felfedezésre, hiszen az ember egy csoda. Rengeteget olvasol, érdekel a pszichológia, és szeretnéd feltárni, hogy ki is vagy valójában.

5. Érdekelnek az emberek problémái, és ha tudsz segítesz

Van egy nagyon jó tulajdonságod: nyugtatóan hatsz a barátaidra. Már megtanultad, hogy úgy mond el a véleményed, hogy ne okozz fájdalmat, így szeretik kikérni a tanácsaidat. Hiszel benne, hogy minden helyzetben van valami jó, és ezt igyekszel is gyakorolni. Remek hallgatóság vagy, és őszinte barát. Tudod, hogy ki mennyit bír el, így nem okozol fájdalmat az őszinteségeddel.

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

16 férfi vall arról, hogy szerintük miért *sokkal* keményebb az élet nőként

No Comments