8 kellemetlen jel, amely *mégis* azt mutatja, hogy jó úton jársz

Ahogy változunk egyre többet tanulunk magunkról. Ez nem mindig könnyű, de ha ezeket a jeleket tapasztalod fejlődsz, ez nem is kérdés…

1. Elmaradoztak mellőled az emberek

Mint a legtöbb esetben, itt is a minőség számít és nem a mennyiség. Lehet, hogy néhány évvel ezelőtt te voltál a bulik sztárja, most viszont egyre többször azon kapod magad, hogy egyedül vagy. Mert jó neked így. Mert dolgod van.

2. Időnként felpofoznád magad

Bizony, mert rájössz, hogy újra meg újra ugyanazokat a hibákat követed el. Viszont, ha idáig eljutottál akkor sokkal előrébb vagy! Mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, amelyekkel dolgoznia kell, amelyen változtatni szeretne. Örülj neki és légy hálás, hogy te ezeket már tisztán látod.

3. Megszakítottál néhány korábban fontos kapcsolatot

A régi barátok közül néhányra már csak nosztalgiával gondolsz, és nem is érted, mi történt? A szabály az, hogy ha valaki hiányzik, akkor fel kell venni a telefont. Ha ezt te (sem) tetted meg, (és ő sem) akkor nagy valószínűséggel ennek a barátságnak vége kellett legyen. Ez fáj és nem könnyű megszokni, de ha az elmúlt egy évben nem beszéltetek, akkor ez igazából egyikőtöknek sem fontos.

4. Gyanakvóbb lettél, és nehezebben bízol meg másokban

Hát hogy a fenébe ne? Az évek nem múlnak el nyomtalanul: te is csalódtál és tanultál rengeteget az elmúlt időszakban. Az, hogy kétszer leellenőrzöd a papírokat, hogy nem dőlsz be fűnek, fának nagyon jó dolog. Foglalkozz a dolgaiddal annyira, hogy biztosra mész!

5. Nincs időd semmire

Régebben simán ellógtál egy-egy délutánt, ma meg nem tudod kialudni magad. Sok dolgod van, sok terved és nagyon eltökélt vagy. A sikert nem adják ingyen és ma már ezt is tudod, így jössz, mész, nyüzsögsz és tanulsz… Naná, hogy nincs időd.

6. Régi hibákon szánakozol

Ma már nem gondolod azt, hogy minden más hibája. Belátod, hogy te is hibáztál, és ezzel nincs is semmi baj. Gondold át, és engedd el, senki nem tökéletes. Ha úgy érzed ki kell beszélned, vagy bocsánatot kell kérned tedd meg. Segíteni fog.

7. Hiányzik a gyerekkorod, és a családod

Ahogy öregszünk kézzel foghatóvá válik az idő. Úgy tűnik minden csak egy pillanat, és szépen lassan felkészülünk a szeretteink elvesztésére. Ha teheted minél több időt tölts el velük, hiszen az élet rövid…

8. A jövő egy kusza világ

Legtöbbször úgy érezzük, hogy nem teszünk meg eleget. Nincs elég pénzünk a bankban, nincs biztonságban a családi kasszánk, és bármikor boríthat mindent egy rossz döntés. Ebben van némi igazság – és aki felelősségteljesen él, az mind így gondolkodik. Ha ebből erőt merítesz, az jó. De ne felejtsd el élvezni sem, amid van, hiszen azért dolgozol, nem?

 

gsbox_banner

No Comments