Advertisement

Hívogasd elő a tavaszt! – 9 mennyei parfüm a legjobbaktól

Az vagy, amit megeszel… vagy netán, amit magadra fújsz? Íme, kilenc fantasztikus illat kedvenc márkáinktól. Indítsd új illattal a tavaszt!

 Estée Lauder – Modern Muse

Legyél Te a múzsa! Fedezd fel a kreativitásod és csalogasd elő az önbizalmad a Modern Muse szikrázó virágok és elegáns fás illatkombinációjával.

Christina Aguilera – Definition

Intenzív, de kellemes aromájú parfüm a gyémánttorkú énekesnőtől kifejezetten a virágos, gyümölcsös illatok kedvelőinek.

Lush – Sikkim Girls

Meleg, egzotikus virágillat a jázmin titkos csáberejével. A parfüm illedelmesen fedi el a jázmin kézzelfogható érzékiségét, finoman csábító illatot árasztva, mely azt jelzi „gyere közelebb”.

Hugo Boss – Deep Red

Mély és csábító parfüm, melynek minden cseppje erotikával fűtött. A Hugo Boss Deep Red kacéran kacsint a bőrről, már az illat első szárnypróbálgatásai is elsöprő erejűek.

Marc Jacobs – Eau So Decadent

Tiszta, könnyed és túlzóan fényűző, a Decadence Eau So Decadent ötvözi a lédús gyümölcsöket és a ragyogó virágokat, hogy egy csábító, nőies összképet hozzon létre, miközben a fehér borostyán feltárja a megbabonázó érzékiséget.

Avon – Eve Alluring

Illatosítsd meg történetedet az Avon Eve Alluring parfümmel! Tedd felejthetetlenné minden romantikus estédet ezzel a csábító illattal, melyben a narancsvirág és a piros gyümölcsök egyesülnek az érzéki pézsmával.

Bulgarian Rose – Ladys’s Jox Luxury

Elegáns virágillat, ami a napsütést, a lágy szellőt és a hajnali párát idézi eszünkbe. A spontán és
elbűvölő nők számára készült, akik ösztönösen cselekednek és merészek a vágyaik megvalósításában.

L’Erbolario – Indigo

Nem titkoltan szerkesztőségi kedvenc a L’Erbolario egiyk új illatcsaládja, amely egyszerre lenyűgöző és intenzív. Olyan különleges illatjegyeket hordoz magában, mint calabriai bergamott, szicíliai mandarin, marokkói cédrus, madagaszkári vanília.

Oriflame – The One

Egy merész és karakteres Eau de Parfum vibráló és kifinomult jegyekkel, amelyek vonzóvá és ellenállhatatlanná teszik viselőjét. Egy érzéki illat csodálatos üvegbe zárva.

 

Hogyan született meg a világ 10 leghíresebb parfümje?

No Comments