Tom Hardy, mint Al Capone? Mutatjuk, hogy min dolgozik most kedvencünk!

Tom Hardy nemrég tette közzé közösségi oldalán a legújabb filmjéhez kapcsolódó első fotót. A Fonzo című alkotásban Hardy a hírhedt gengszter Al Capone bőrébe bújik, olyan partnerek oldalán, mint  Matt Dillon és Kyle MacLachlan.

Ezen a bizonyos fotón jól látszik, hogy Tom karaktere, kezében az ikonikus kalappal, a borotvált fejjel és a tetoválásokkal igen durva lesz.

 

A rendező, Josh Trank Capone 47 éves korába repíti a nézőt, egészen pontosan abba az időbe, amikor a gengszter börtönben töltött évei után visszatér Chicagoba, mint kegyetlen üzletember és maffiavezér. Az alkotás megmutatja majd azt is, hogyan küzdött Capone a demencia ellen, amely végül a vesztét okozta. A filmben egyébként Capone kitartó feleségét, Mae-t Linda Cardellini, legjobb barátját pedig Matt Dillon játsza, míg a Twin Peaks-ből megismert Kyle MacLachlan a gengszter orvosát alakítja.

Szóval a mi Hardy-nk bizonyára idén igen dolgos évet zár majd, ugyanis a Fonzo mellett szerepel még a Marvel legújabb alkotásában is, és a Birmingham bandája címú tévésorozat következő évadjában is.

De ahogy a híres mondás is tartja: “Jobb ma egy Hardy, mint holnap egy sem.”

 

Forrás 

Nézd meg ezt is:

21 dolog, amit (talán) nem tudtál Tom Hardyról!

No Comments