Íme a 7 napos szerelem-kúra, amit érdemes kipróbálni!

Bármelyik hosszú távú kapcsolatban döntő jelentőséggel bírhat az, hogy vissza tudunk-e emlékezni arra, hogy milyen volt annak idején. Az első randi, az ismerkedés izgalmas időszaka….

Sajnos a párok hajlamosak elfelejteni azokat a dolgokat, amelyekért beleszeretettek a másikba. Éppen ezért találtuk ki, hogy fókuszáljunk a partnerünk legjobb tulajdonságaira, azokra, amelyekkel elvarázsoltak bennünket. Fogjuk fel ezt egyfajta kihívásként: kezdeményezzünk hosszú beszélgetéseket, vigyünk újra egy kis romantikát a kapcsolatba vagy egész egyszerűen csak próbáljuk meg értékelni a másikat, azt az embert, akibe sok évvel ezelőtt beleszerettünk.

Ezt a klassz kihívást csinálhatjátok együtt, de külön-külön is, lehet akár egy ajándék is a párodnak, amellyel megmutatod neki, hogy mennyire szereted. Készíthetsz videót vagy fotókat is. A lényeg, hogy megmutassátok egymásnak még mindig megvan az bizonyos régi bizsergés. Tartsatok ki egy hétig és az eredmény magáért beszél majd: a boldog meglepetés, az öröm és a boldogság a másik arcán.

Felosztottuk a napokat különböző kategóriákra, de ez nem szentírás, ha te máshogy csinálnád, nyugodtan alakítsd a saját szájízed szerint. Akár hosszabb is lehet. Csak rajtatok múlik!

Hétfő: Melyek azok a testrészei, amelyeket a legjobban szeretsz?

Kedd: Melyik személyiségjegye vonz téged a legjobban, illetve melyek azok a szokásai, amelyeket nagyon szeretsz?

Szerda: Melyek azok a képességek, amelyekben szerinted ő a legjobb?

Csütörtök: Mi az, amit tett érted régebben és soha nem volt még alkalmad megköszönni?

Péntek: Mi az az apróság, amelyet gyakran csinál és te nagyon imádod ezért?

Szombat: Mi az, amivel szokott neked segíteni elviselni egy igazán rossz napot?

Vasárnap: Miért szeretnéd boldoggá tenni?

Ezekre a kérdésekre válaszolhatsz röviden, de akár néhány inspiráló vagy a te érzéseidet kifejező fotókkal is kombinálhatod, de akár készíthetsz egy rövid vlog-ot is. Akárhogy is csinálod, a legfontosabb, hogy a szívedből csináld. Mert ez egy nagyon jó módja annak, hogy újra kapcsolódjunk ahhoz az emberhez, akivel tíz, húsz, harminc évvel ezelőtt összekötöttük az életünket. Éljen a szerelem!

Forrás

Nézd meg ezt is:

10 dolog, amit a boldog párok *majdnem* minden nap megtesznek

No Comments