Ez az a tulajdonságod, amit a *legjobban* értékel benned a szerelmed! (Legalábbis a csillagjegyed szerint…)

Kos

A szenvedély. Mindenért és mindenkiért tudsz lelkesedni. Veled a szerelem csupa kaland, tökéletesen inspirálod a másikat, hogy mindent még jobban és még keményebben csináljon.

Bika

A felelősségvállalás. Nem az a fajta vagy, aki csak úgy belerohan egy szerelembe, amíg meg nem találta azt a szerencsést, akivel leélheti az egész életét.  Állandóságot és stabilitást adsz a partnerednek, no és a szerelmet, amely kiállja az idő próbáját.

Ikrek

Az energia. Te vagy minden buli Duracell nyuszija, és ez nagyon is ellenállhatatlanná tesz. Hatalmas szíved van, és mindenedet megosztod a másikkal: tudásodat, szenvedélyedet, érzéseidet.

Rák

Az erőfeszítéseid. Gondoskodsz a szeretteidről és természetes számodra, hogy mindentől megvéded őket. Veled lenni a legromantikusabb dolog a világon, mert még a legnehezebb időkben is biztosítod a puha és védelmező otthon melegét.

Oroszlán

A nagylelkűség. Ahogyan te szeretsz, az olyan, mint a nap melege: erős, magabiztos és határozott és soha nem elég belőled.

Szűz

A figyelmesség. Kívülről-belülről ismered a partnered, tisztában vagy minden erősségével és gyengeségével, és pont így szereted. Elfogadod őt úgy, ahogy van.

A harmónia. Annyi, de annyi szeretetet tudsz adni és minden izgalmas pillanatot szeretnél megosztani a másikkal. Nagyon könnyű veled élni, mert még a drámázás is távol áll tőled.

Skorpió

Az odaadás. Nem vesztegeted az idődet zavaró tényezőkre, helyette inkább csak arra fókuszálsz, aki igazán számít. Ez nagyon megnyugtató a másiknak, mert tudja, hogy csakis a legjobbra számíthat tőled.

Nyilas

Az optimizmus. Vidám és lelkes természeted öröm az egész környezetednek. Erős hited és a képességed, hogy mindenben meglásd a jót, a másikat minden helyzetben arra ösztönzi, hogy a lehető legjobbat hozza ki magából.

Bak

A stabilitás. Partnerednek soha nem kell csalódni, mert te mindig ott vagy, ha szükség van rád. Te vagy a fő védelmi vonal, a legerősebb pillér és élete megingathatatlan szerelme.

Vízöntő

Az őszinteség. Nem mindig könnyű számodra felfedni az érzéseidet, de párkapcsolatodban nem mást kínálsz, mint átláthatóságot, nyitottságot és őszinteséget.

Halak

Az empátia. Finom és lágy vagy,  nincsenek számodra határok az együttérzésben és a gondoskodásban. Mindig megpróbálsz kapcsolódni az érzéseihez és érdekel bármi, ami vele kapcsolatos.
Nézd meg ezt is:

Ilyen lesz a májusod… (legalábbis a csillagjegyed ezt súgja)

Csupa izgalom? Vagy csupa tanulás? Szerelem vagy munka? Kinek mi… Kos: Ha Kos vagy, a május a te hónapod! Remekül tudsz fókuszálni, nyugodt vagy és összeszedett. Izgatott vagy és tettre kész. Készülj fel, nagyon elfoglalt leszel egész hónapban! És bár néhány feladat nem lesz egyszerű, ne halogasd, légy túl rajta …

1 Comment

  • comment-avatar
    Uroko 2018 július 16. (3:54 du.)

    Kimaradt a Mérleg jegy 🙁