10 magyarázat, hogy miért azzal a lánnyal lesz a legjobb a kapcsolatod, aki *túlságosan* szeret

Már, ha egyáltalán van ilyen… De tudod mire gondolunk… 

1: Hihetetlen mértékű pozitivitást hoz az életedbe.

Ez a lány imádni fog téged, imádja az életet, és ez az érzés minden porcikáját kitölti. A szeretet annyira átjárja a mindennapjait, hogy azzal téged is minden nap ösztönözni fog.

2: Minden bajra ő a megoldás

Túlságosan fog szeretni ahhoz, hogy eszedbe jusson más nőre gondolni. Ő az, akinek a jelenléte lebilincsel. Eltereli a figyelmed a mosolyával, a boldogságával, a gondolataival. Annyira szeret, hogy minden múltbeli bánatot el tud veled feledtetni.

3: Ő fogja megmutatni, milyen az igaz szerelem

Nem az a fél-szerelem, amit eddig ismertél. Nem is az, amelyik az első akadály láttán eltűnik, vagy amelyik idővel elmúlik. Ő kiszámíthatóan, folyamatosan, önszántából, félelmek nélkül fog szeretni a nehéz időkben is. Nem fog elmenekülni, hanem úgy fog szeretni, hogy kitölti a lyukakat az életedben.

4: Soha nem fogja hagyni, hogy üresnek érezd magad

Mindig el fog halmozni a szeretetével. Rossz napokon, ballábas reggeleken, fájdalmas időkben. Mellette soha nem fogod magadnak elégedetlennek vagy magányosnak érezni. Ő mindent bele fog adni, és még többet is.

5: Meg fog tanítani megbocsátani

Ő az, aki akkor is szerelmes a világba, mikor látja a romlottságát. Ő mindent megbocsát, és erre téged is meg fog tanítani. Megmutatja majd, hogyan engedd el az apró, jelentéktelen dolgokat, hogyan ereszd szélnek a fájdalmat, és meg fog tanítani továbblépni és gyógyulni is.

6: Vadul hűséges lesz hozzád

Soha nem fog kifogyni az irántad érzett szerelemből. Annyira sokat fogsz neki jelenteni, hogy nem fog tenni semmit, amivel megbánthatna. És bár imádja az életet, az egy másféle szerelem, mint ami hozzád fogja fűzni – az a szerelem szent.

7: Meg fogja nyitni a szíved az érzelmeknek

Ő érzelmes. Vannak érzelmei, és nem fél nyíltan kifejezni őket. Az a fajta lány, aki le fogja bontani a falaid, és fel fog tárni mindent, amit addig el akartál rejteni. Meg fogja mutatni a nyers, retusálatlan énjét, és te is ezt fogod tenni, így megtanulva azt, hogyan lehet a legigazibb, leggyönyörűbb módon szeretni.

8: Harcolni fog veled, de ami a legfontosabb, érted is

Szeretni fog, ezért veszekedni fog veled. Vitát kezd majd, kihívást állít majd eléd, és az őrületbe fog kergetni. De azért teszi majd, mert szeret. Szeretni fog eléggé ahhoz, hogy minden poklot megjárjon veled, csak hogy a másikon oldalon együtt bukkanjatok fel, erősebben, mint valaha. És érted is küzdeni fog. Ő lesz a partnered, a másik feled, akiért tűzbe mennél, harcolva a világ ellen a szerelmedért.

9: Mindig meg akarja majd oldani a problémákat ahelyett, hogy elsétálna

A szerelme túlárad, de ez nem jelenti azt, hogy a kapcsolatotok tökéletes lesz. Lesznek problémáitok, de ő mindig azt akarja majd, hogy együtt oldjátok meg őket, hogy kössetek kompromisszumot. Nem fog felállni és elsétálni az első adandó alkalommal.

10: A legsötétebb oldalaid is szeretni fogja

Az elméd az apró zugait is szeretni fogja, amit hét lakattal zártál el – Az emlékeket, a dolgokat, amiket megbántál, a sötét gondolatokat, mindent. Az ő szerelme lesz a fény, ami áttör a sötétségen és eltakarítja a pókhálókat. Mindened szeretni fogja – a múltad, a bizonytalanságaid, és a félelmeid is.

Ugye nem rossz? 🙂

Nézd meg ezt is:

20 jel, hogy menthetetlenül romantikus alkat vagy!

No Comments