Nyári ékszerkalauz – ezeket viseld idén nyáron *magyar* tervezőktől és tündöklő leszel

Nyáron egy mutatós ékszer feldobja a ruhánkat. Bátran viseljünk ekkor is fülbevalót, nyakláncot, vagy éppen karkötőt, mert a lebarnult bőrünkön szuperül mutat egy decens ékszer. Most hoztunk néhány magyar tervezőt, akiktől ajánlunk egy-egy ékszert, vagy szettet, amivel te is feldobhatod a nyári estéken viselt ruhádat!

Angyalkövek

Az Angyalkövek ékszerszettje egy karkötőből és egy fülbevalóból áll, mindkettőben megtalálható a hegyikristály és a lótusz motívum, ami különlegessé varázsolja a szettet. A fülbevalón a most divatos selyemszálas bojt lóg, ami nagyon érdekessé teszi az arcodat ha viseled. Az ezüst szín és a fehér kő varázslatos együtt, bármelyik nyári ruhát feldobja ez a csodás szett, amin ha megcsillan a napfény biztos, hogy nem fogsz tudni máshová nézni. S ez nem csak egy divatos ékszer, hiszen tudjuk, hogy az ásványok rendkívül jótékony hatással bírnak. A hegyikristály a Halak, Ikrek, Mérleg, Rák csillagjegy köve. Az egyik legerősebb gyógyító ásvány, pajzsmirigy betegségek esetén, immun erősítéshez ajánlják viselését.

Dorivisy

A természet inspirálja Visy Dóra ékszerészt, aki a nyárra most a tengerpartok ihlette gyűrűkkel és fülbevalókkal lepte meg a vásárlóit. Az óceán által csiszolt üvegekből készített ékszerek nem csak nyaraláson viselhetőek, a finoman megmunkált ékszerek örök darabjai lehetnek szettjeinknek.

Ilyés Juli

Az ékszerész gyakori vendége a WAMP magyar dizájnervásárnak és bár a Facebook-on nem találtunk direkt nyári kollekciót, ezek a kék fülbevaló csodák nekünk a tengert juttatják az eszünkbe. Juli már az őszi darabokat tervezi, de a nyáron még összefuthatsz vele a kézműves vásárokon.

Nasha

Nasha, avagy Nagy Sarolta kiskora óta érdeklődik az ékszerkészítés iránt. Tervezett kollekciói egyszerre extravagánsak és különlegesek, nem lehet elmenni viselőjük mellett. Ékszereiben mindig megjelenik a háromszög valamilyen formában és sokszor nyúl az újrahasznosított anyagokhoz, mert fontos számára a környezetvédelem.

Ooh my deer

Június 21-én mutatta be új kollekcióját az Ooh my deer megálmodója. A finom ékszerekről ismert Sarkadi Fanni szívesen használ ezüstöt (fényes, és matt színekben is!) és aranyat is. Ugye milyen szépek az új darabok is? A lebarnult bőrön nagyon jól mutatnak az ezüst ékszerek, egy ilyen finom karkötő, vagy gyűrű bármelyik tengerparti ruhát feldobják.

Madmé

A Madmé név alatt egy testvérpáros bújik meg (Alíz és Dóri). A két ékszertervező nagyon jól bánik a bőrrel, ékszereik pedig biztos, hogy nem jönnek veled szembe sehol máshol. A pasztell színű és lila bőrből készült nyakláncnál mi nem is tudunk szebbet elképzelni idén nyárra.

Te milyen ékszert viselsz idén? 

Ezt is ajánljuk!

Magyar ékszertervezők, akiknek munkáit látnod kell!

 

No Comments