14 dolog, amit tudnod kell a *Rák* jegyű emberekről

Júliusban őket köszöntjük. Boldog Szülinapot Kedves Rák!

Van azonban néhány fontos dolog, amit tudnod kell ezen jegy szülötteiről:

1. Nehezen engednek el dolgokat, ami miatt gyakran kerülnek nehéz helyzetbe. Ragaszkodnak emberekhez, helyekhez, és olyan dolgokhoz, ami nélkül általában jobban meglennének.

2. A Rák haláláig védi, ami az övé. Nem hagyja, hogy bárki vagy bármi ártson a szeretteinek, és Ő lesz az első, akire számíthatsz a bajban.

3. A Rák titokban attól tart, hogy mások elítélik a háta mögött. Nehezen jutnak el arra a pontra, hogy úgy érezzék, beilleszkedtek egy társaságba.

4. A Ráknak van egy vad, őrült oldala, amit remekül titkol. Visszahúzódónak, szégyenlősnek tűnik, de zárt ajtók mögött ő a parti lelke. Ezt az oldalát a Rák nagyon kevés embernek mutatja meg.

5. Rendkívül makacsok és önfejűek. Nehezen lépnek túl vitákon, nem igazán tudnak tovább lépni. Általában azt akarják, hogy övék legyen az utolsó szó, a konfrontáció a legjobb barátjuk.

6. A Rák keménynek mutatja magát, de igazából reménytelenül romantikus. Mélyen és szenvedélyesen szeretnek.

7. A Rákok praktikusan állnak a dolgokhoz. Realisták és földhöz ragadtak, amit sokan csodálnak bennük.

8. Nagyon érzelmesek és hisztisek is néha. Az érzelmeik vadak, mint egy hullámvasút, és nehéz megmondani, mi jár a fejükben, mert sokszor ők maguk sem tudják.

9. Ambiciózusak és szorgalmasak. Mindig megpróbálják felülmúlni mások elvárásait, gyakran meg is teszik, és ezzel szeretnek dicsekedni is. Szeretnek célokat kitűzni maguk elé.

10. A Rákok önfegyelme lenyűgöző. Saját magukra hallgatnak, másokra nem igazán. Nem hagyják, hogy beleszóljanak az életükbe.

11. Ha átlépsz egy bizonyos határt, a Rákok nem félnek azonnal ejteni. Egyszer megbántasz egy Rákot, valószínűleg azt is el fogja felejteni, hogy valaha léteztél. Jobb dolguk is van annál, minthogy hülyeségekkel és álbarátokkal törődjenek.

12. A Rák nagyon makacs, ami gyakran azt jelenti, hogy önző. Önkéntelenül is a saját problémáikat helyezik mások elé, és ebből néha konfliktusuk is akad.

13. Bölcsebb a koránál. Neki vannak a legjobb tanácsai, az emberek gyakran támaszkodnak rá. Mivel nagyon racionális, az emberek általában szívesen fogadják meg, amit mond.

14. Bár a Rákokat nem könnyű ’betörni’, ha egyszer sikerül, akkor szeretetreméltók és kedvesek. Mélyen vicces, bolondos a jellemük, és mindig jó kedvre tudják deríteni az embert.

 

Kedves Rák! Stimmel a jellemzés?

No Comments