Hamarosan jobban leszel…

Te, aki ma reggel úgy ébredtél, hogy fájt a fejed az egész éjszakai sírástól. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki tegnap este a buszmegállóban ültél és csak nézted az elsuhanó buszokat, mert egyáltalán nem volt kedved hazamenni. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, akinek a partnere az utolsó pillanatban mondta le a közös nyaralást, mert mégis inkább visszamegy az exéhez. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki belefáradtál abba, hogy arra a bizonyos sms-re vársz, és az nem jön. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki már feladtad, hogy találkozni fogsz egy normális emberrel, mert valahogy mostanában csupa idiótát sodort az utadba az élet, akik arra nem voltak képesek, hogy egy kedves mondatot kinyögjenek, és már annyira unod a bunkókat, hogy szinte nem is hiszel a szerelemben. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki épp egy mérgező kapcsolatban élsz, csak még mindig nem érzed az erőt, hogy elhagyd. Kérj segítséget. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki úgy gondolod, hogy nem vagy elég szép, elég vékony, elég cicás, elég kurvás, elég akármilyen ahhoz, hogy rád találjon valaki. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki két hétre előre betáraztál sorozatból, mert nincs kedved senkivel sem találkozni. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki épp tegnap látta a régi szerelmét egy másik nővel, aki szégyentelenül csinos volt. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki épp most tudta meg, hogy megcsalták. (Rohadjon meg.) Tudom, hogy most azt hiszed, hogy a világ rossz hely, pedig nem az. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki nem találod a helyed már egy ideje és bizonytalan vagy minden tettedben és gondolatodban. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki tegnap éjjel hosszan nézted a csillagokat a Balaton partján és arra gondoltál, hogy milyen jó lenne már NEM egyedül nézni az eget. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki tegnap éjjel zokogva aludtál el megint, mert már sokkal jobban kéne lenned egy fájdalmas szakítás után, mindenki ezt mondja, de nem vagy. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Nem holnap.

Nem holnap után.

Hanem azután.

De jobb lesz.

Hidd el.

No Comments