Brilla Sunwise arckrém, fényvédővel – a termék, amire ősszel is szükséged lesz!

Aki azt gondolja, hogy a nyár végével (azért ezzel még várjunk picit) nem lesz szüksége fényvédelemre téved. Ismét krémet teszteltünk!

Ezúttal egy régi kedvenc, a Brilla natúrkozmetikumok gyártói leptek meg minket egy új termékkel, amiről azért beszélünk most, mert soha nem volt még ennyire fontos a bőrünk védelme a megváltozott időjárás és annak hatásai kapcsán.

Aki az elmúlt időszakban bármilyen fórumon olvasott, nézett, hallgatott híreket jól tudja, hogy a klímaváltozás nem közeleg, hanem már itt is van.

Talán soha ennyi bajt nem okozott a napsugár, mint ezen a nyáron. Leégett bőrök, napallergia, a hőségtől és a párától tönkrement, és maximálisan igénybe vett arcbőr.

Ezeknek a problémáknak a jelenlétét kár lenne tagadni, hiszen napi szinten, a saját bőrünkön tapasztaljuk.

Érthető, hogy miért intek mindenkit elővigyázatosságra, megelőzésre és védelemre.

Jó hír, hogy a természetben minden anyag fellelhető, amellyel védekezhetünk a káros hatások, napsugarak ellen.

Mert bizony ismerjük a mondást, hogy 11 óra és 15 óra között ne menj a napra, de ezt szerintem senki nem tudja betartani. Hiszen élünk, tesszük a dolgunk, járunk az utcán. A bőrünket pedig ebben az időszakban is védeni kell, ez nem is kérdés.

Bár hivatalosan a nyárnak vége, a Nap nem húzta le a rolót süt, sütni fog, ősszel és bizony télen is. Ne legyünk felelőtlenek, és fogadjuk el, hogy bár lehet, hogy a hatalmas kánikuláknak vége van, a Nap attól még süt, és bizony károkat is okozhat.

Én már hetek óta használom a Brilla Sunwise arckrémet, a reggeli rutinba illesztettem be, micellás víz használata után viszem fel.

Ami azonnal tapasztalható:

  • rendkívül könnyű a textúrája, szinte azonnal felveszi a bőröm, nincs semmilyen olajos, vagy ragacsos érzés, tökéletesen beszívja a bőr
  • védőréteget képez a bőrön, kicsit olyan, mintha egy selyemmel vonnának be, fantasztikus a tapintása
  • a természetes illatanyag pont elég, használatkor még érzem, de semmilyen bántó parfümös érzet nincs, ami nekem fontos, mert irtózom a parfümös krémektől
  • a magas víztartalma miatt azonnal érzem a hidratálást, ami egész nap megmarad
  • tele van vitaminokkal, ami a 30 pluszos hölgyeknek (mint én) kötelező

 

Teljes körű nap- és fényvédelmet jelent az érzékeny bőrnek. A Brilla SunWise egy lágy krém, ami minden korosztály számára nélkülönözhetetlen. Bőrtípustól függetlenül védelmet jelent mind az UVA- és az UVB-napsugarainak káros hatásaival szemben.  Fizikai fényvédő tulajdonságait a növényi összetétel részecskéi egészítik ki, a hozzáadott növényi olajok, például az Avokádóolaj támogatásával. A napozóba rejtett avokádó olaj rendkívüli támogatás a száraz, érettt arcbőrnek. Vitaminokban és zsírsavakban gazdag, gyorsan felszívódó, természetes olaj.

Az őszi krémváltáshoz most ezt a különleges terméket ajánljuk, mert szembe kell néznünk a ténnyel, napsugárzás elleni védelem nélkül ma már nem érdemes az utcára sem kimennünk.

ITT találod a Brilla Sunwise terméket!

 

Kövesd a Brilla Facebook oldalát is az akciókért és az ajánlatokért! ITT!

A Syn-Ake krém mellé most a Sunwise krémet ajándékba kapott. Syn-Ake ITT!

Korábban itt írtunk már a Brilla manufaktúráról:

“A fiaim a kezdetektől aktívan részt vettek a vállalkozás működésében!”

Kígyóméreggel a ráncok ellen? Az új őrület már nálunk is kapható, és működik…

No Comments