10+1 dolog, ami nem fogja elijeszteni a szerelmedet (ha tényleg Ő az)!

Nincsenek túl magas elvárásaink. Ez a tizenegy dolog bele kell, hogy férjen egy jó kapcsolatba.

Könnyek.

Igen, a nők sírnak. Ettől még nem kell kimenni a szobából, sőt! Ha elsírom magam kérlek ölelj át, és nyugtass meg, nem biztos, hogy épp hatalmas a problémám, lehet, hogy csak éppen arra vágyom, hogy valaki velem legyen, mert fáradt vagyok és feszült.

Viták.

A legtöbb kapcsolatban vitáznak. Enélkül elképzelhetetlen, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz, hiszen két, külön személy vagyunk. Én inkább azokért a kapcsolatokért aggódnék, ahol soha nincs hangos szó. Ott ugyanis könnyen lehet, hogy az egyik fél elnyomja a másikat. Ha a pasi az első vita után lelép, akkor örülj neki, hogy megszabadultál tőle. Te ugyanis nem egy bólogató baba vagy.

Elvárások.

Megteszel és elvársz dolgokat. Ezt nem szokás kimondani, de ez a helyzet. Nem minden áron, és nem foggal körömmel, de van néhány dolog, amit elvárunk egy férfitól. És ő is elvárhat egy nőtől természetesen. Ha ezen a ponton szájhúzás van, akkor érdemes elgondolkodni, hogy jó irányba megy-e a kapcsolat. Vagy egymást keresitek-e.

Üzenetek.

Ha szeretünk valakit, akkor üzenünk neki. Érdeklődünk iránta hogy van, hogy telik a napja. Ha komolyan együtt vagytok, akkor emiatt nem kell nyomulósnak érezned magad.

Bizalmi kérdések.

Nem mindenki tudja azonnal kinyitni a szívét. Néhányunknak időre van szüksége, és (bizony) néha ez egészen hosszú idő. Az Igazi azonban képes várni, mert tudja, hogy érdemes.

Saját ritmus.

Az, hogy ki, mikor szánja el magát az intimebb dolgokra nagyon más. Ha egymásra vagytok hangolódva nem lehet probléma a szex az első randin, de az sem, ha sokáig vártok, mert időre van szükséged. Ezt a másik félnek tiszteletben kell tartania, és semmiképp nem szabad siettetnie.

Elköteleződés.

Nincs szükséged olyan partnerre aki már a szótól is falra mászik. Ha komoly kapcsolatot keresel és ezt el is mondod, ennek ellenére ő kereket old, akkor örülj. Legalább nem pazaroltad az idődet. Ez nem egy szitokszó. Nem kell félni tőle.

A család.

Nem biztos, hogy azonnal kedvelni fogja őt mindenki. Lehet, hogy az édesapád, vagy édesanyád ki is fejezi nem tetszését. A helyzet nagyon nehéz, hiszen nem tudsz darabokra szakadni. Az igazi társ abban ismerszik meg, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy megkedveltesse magát. Nem hagy el azért, mert a családoddal nehéz dolga van.

A munkád.

Könnyen lehet, hogy abban az időszakban találkoztok, vagy később hozza úgy az élet, hogy rengeteg időt és energiát kell beleraknod a munkádba. Ez azonban oda-vissza működik. Lesz majd olyan, amikor ő lesz ebben a helyzetben. Ebben a helyzetben a támogatás az, amire szükséged van. És egy valódi társ meg is adja ezt.

A külsőd.

Nem fog kifordulni az ajtón, ha smink nélkül, melegítőben lát majd, mert neki úgy is tetszel. Nem kell aggódnod a tökéletlen tested, a hibáid miatt sem. Pontosan úgy fog szeretni, ahogy vagy, hiszen neki gyönyörű vagy.

+ 1

Ha neki vannak nehézségei.

Fontos arról is beszélni, hogy mi van akkor, ha ő az aki bátorításra és segítségre szorul. Bár pontosan tudja, hogy nem oldhatod meg helyette, egy dolgot megtesz: ENGEDI, hogy támogasd. Beszél veled és kommunikál, nem pedig a haverokkal fekszik a sörcsap alatt. Ha két ember tényleg társa egymásnak, akkor egymás segítségét is elfogadják. Még akkor is, ha ez nem mindenkinek megy könnyen.

 

Olvasd el ezt is:

5 dolog, amit az öntudatos nők máshogy csinálnak egy kapcsolatban

No Comments