Kipróbáltuk a Bio Marine mélytiszító Mud Mask-ot, és mondjuk, hogy miért legyen ez a következő maszk, amit megveszel

Készítsd fel az őszre a bőröd mélytisztítással!

Egy különleges izreli pakolást teszteltünk nektek, amiről simán el tudjuk képzelni, hogy Gal Gadot is aktívan használja!

Nyílt titok, hogy maszkmániás vagyok, az  évek során rengeteg különböző márkát, formulát és összetevőt kipróbáltam már, de a kedvenceim a mélytisztítást ígérő, lemosható agyagos, vagy iszapos pakolások lesznek, méghozzá örökre.

Többek között azért, mert lehetetlen csalódni bennük. Pofonegyszerű használni őket, bárkinek van 10 perce, hogy fent hagyja a bőrén és amikor elborítanak bennünket a mitesszerek,  rapid megmentőként a segítségünkre sietnek.

Nem rég egy újdonságot próbáltam ki, ami egy izraeli márka, a Sea of Spa Bio Marine kínálatából került ki. A Holt-tengeri iszapot tartalmazó maszkot látva egyből azt éreztem, ezt az erős, klasszikus, füstös üveget egy ősi, tengerparti kultúra népe készítette, akik hosszú-hosszú évek óta bevált receptúrákat alkalmaznak mindennapjaik során.

A tisztító ásványi iszapmaszk a Holt-tengerből kinyert iszap és só mellett tartalmaz agyagot is, így erősítve rá a pórustisztító hatásra, egyébként pedig jellegzetes illatot kölcsönözve a krémnek, ami jellemző ezekre a fajta pakolásokra. A teljesség kedvéért meg kell említenem, hogy a sok jótékony összetevő mellett került bele egy pici denat alkohol és parfüm is, de elenyésző mértékben, amit sem a normális, sem a problémás bőr nem fog észrevenni, csak azt fogja látni, mennyire kipucolta.

Én azt szoktam mondani, hogy ha igazán le szeretnétek tesztelni egy mélytisztító maszkot, akkor először mindenképp a heti nagytakarítás után kenjétek fel. A sok felszálló, majd lerakódó por, a vegyszerek kipárolgása és az esetleges izzadás kellően nehéz próba elé állítanak minden pakolást, de a valóban jó krémek egyből megmutatják hatásukat.

 

15 perc Kellemes, bőrfeszülés nélküli, csak picit ijesztő ogre lét után könnyen, dörzsölés nélkül lemosható, miután  majd csak tapogatni szeretnétek a puha babapofitokat és nézegetni a kitisztult pórusaitokat, annyira szép munkát végez ez az izraeli csoda. Egy kicsit ilyenkor mindig természetes szépségnek érzem magam, akárcsak a Wonder Woman-t alakító színésznő… (na jó, csak szeretnék úgy kinézni, mint Gal.)

Természetesen nem muszáj puccba vágni a lakást ahhoz, hogy felkenhesd a pakolást, amikor csak úgy érzed, szükséged van egy kis megtisztulásra, vagy túl sok hatás érte nyáron a bőröd, nyugodtan kend fel hetente kétszer is akár és köszöntsd tiszta, felfrissült bőrrel a hűvös évszakot, előkészítve a terepet az erősebb hidratálószerek számára.

Ha ti is szeretnétek csodanők lenni, próbáljátok ki a maszkot!

A Sea of Spa termékeit már Magyarországon is megvásárolhatjátok ITT!

No Comments