Jövőbeli szerelmemnek: találj rám, amikor készen állsz!

Tudom, hogy ott vagy. Valahol.

Érzem. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de így van. Néha annyira érezlek magam körül, hogy mondatokat fogalmazok meg neked a fejemben, és amikor az utcán járok, szabályosan azt érzem, hogy mindjárt egymásba szaladunk.

Nem ismerlek még, de máris hiányzol. Tudom, ez talán furcsán hangzik, hisz a neved sem tudom.

De azt tudom, hogy ott vagy valahol. És egy nap találkozni fogunk. Remélem minél hamarabb.

Arról ugyan fogalmam sincs, hogy mit fogunk először mondani egymásnak, hogy hogy zajlik majd az első találkozás. De már most nagyon izgatott vagyok, és egyfolytában mosolyognom kell, ha erre gondolok.

Tudod, rengeteg első randin vagyok már túl. Voltam már “átmeneti” és “majdnem” kapcsolatokban. Csalódtam, és okoztam csalódást magam is. Sokszor voltam dühös és frusztrált, ha egy kapcsolat nem sikerült, és milliószor akartam már feladni.

Igen, sokszor voltam már ott, hogy ez az egész engem egyáltalán nem érdekel. Egyedül halok meg. Kész. Vége.

De a remény, hogy egyszer találkozom veled mindig győz. És azt is tudom, hogy minden egyes élményért, engem ért hatásért, rossz végért hálával tartozom.

Mert hozzád vittek közelebb.

Mert önmagamhoz vittek közelebb. Nem vagyok tökéletes és soha nem is leszek. De sok mindenen túl vagyok már, és végre ki tudom mondani: élvezem az utazást.

Bizonyára sok mesélni valónk lesz egymásnak, amikor találkozunk.

Amikor, és nem HA.

Most azon a ponton vagyok, hogy elengedtem a hajszát. Elengedtem a keresését a szerelemnek. Nem azért mert már nem fontos, hogy találkozzunk. Pont az ellenkezője.

Túl fontos lett, így kicsit abbahagytam. Egy kicsit hátra léptem.

Nem könnyű ülni és várni, de most ezt teszem, mert úgy érzem ezt kell tennem.

Ez az én tesztem. Türelmesen várok.

Várlak.

Amíg várok az életem más területein dolgozom. Mert bőven van min. A testemen, a lelkemen, a kapcsolataimon. Új dolgokat tanulok, magamról is.

Szóval… gyere és találj rám, amikor készen állsz. Úgy sejtem te is valami hasonlón mész most át. Talán te is magányos vagy, és frusztrált és unod az egészet. De hidd el, én itt vagyok.

És alig várom, hogy megismerjelek…

 

Olvasd el ezt is:

Talán magányos az út, amin járok, de ettől leszek erősebb …

No Comments