Így változnak meg egyes csillagjegyek, ha szerelmesek lesznek…

Tény, hogy egy kicsit mindenki megőrül, de más dolgok is változnak, ha eltalál minket Ámor nyila.

Kos

Talán te vagy a legfüggetlenebb jegy mind közül, de ha szerelmes leszel, nem leszel önmagad. Ugyanis totálisan függővé válsz a szerelmedtől. Mindent lemondasz, mindent eldobsz, és csak vele akarsz lenni.

Bika

Nálad a változás belül történik. Míg kívül magad vagy a megtestesült nyugalom, és “cool”, éjszakánként a csillagokat nézed és romantikus ábrándokat szövögetsz. De ez rejtve marad, hiszen te mindig stabilitást és nyugalmat sugárzol. Még akkor is, ha belül táncolsz…

Ikrek

A hódító és sokszor (bizony) csapodár és hamar érdeklődését elveszítő ikrek könnyen képes elköteleződni, ha szerelmes lesz. Ha megtalálja azt a személyt, aki mellett érdemes letenni a voksot, még a vadászatot is beszünteti. Azt, hogy mennyi időre, a kapcsolat mélysége dönti majd el.

Rák

Azt már tudjuk, hogy neked van a legnagyobb szíved, és boldogan gondoskodsz mindenkiről a környezetedben. De amikor szerelmes leszel ezt a partnerednek is megengeded. Átadod a stafétát és végre egyszer te is hagyod, hogy gondoskodjanak rólad.

Oroszlán

A főnök, aki nem ismeri az ellenkezést. A csodás személy, aki imádja ha szeretik, kiscicává változik, ha szerelmes lesz. Ő, aki persze most is elvárja, hogy imádják, képes telesírni a párnáját egyetlen rossz szó miatt. És ilyenkor még arra is képes, hogy gyengének mutatkozzon.

Szűz

Az örökké precíz szűz jobban szeret egyedül lenni, mint egy “béna” kapcsolatban. Ő az, aki gyorsan elsétál, ha valami nem klappol. Ha viszont szerelmes lesz (ami viszonylag ritkán történik) félre tudja tenni a tökéletességre törekvő énjét, és képes beleszeretni a hibákba is.

Mérleg

A jó diplomata nem engedi meg magának túl gyakran az érzelmek luxusát, hiszen állandó egyenlőségre törekszik. Viszonylag ritkán billenti őt ki egy szerelem, és ha megtörténik, az sem lesz hangos, vagy fájdalmas. Szigorú elvek alapján választ, de az igazit el tudja kápráztatni.

Skorpió

A kiismerhetetlen skorpió, aki idegenkedik attól, hogy gyengének mutassa magát időnként emberére talál, aki tudja kezelni hangulatváltásait. Ha szerelmes lesz leengedi a pajzsot és boldogan mutatja meg múltját is, és azt, hogy ki is ő valójában.

Nyilas

A boldogság szerelmesét nehéz megszelídíteni, és nem is lehet igazán, ha csak ő maga úgy nem dönt. Az örök utazó, aki sehol nem marad hosszú ideig, ha szerelmes lesz lecövekel, és esze ágában sincs sehová sem menni.

Bak

Többnyire meg van győződve arról, hogy mindenben igaza van, és az ő élete úgy jó, ahogy van. Inkább van egyedül, mint, hogy ezen változtasson. Az állandóságot kedvelő Bak a szerelme kedvéért képes változásokra, új dolgok kipróbálására. Nem akárki kedvéért tesz ilyet…

Vízöntő

Idealista vagy, aki hisz a szerelemben, ugyanakkor a függetlenség mindennél fontosabb számodra. Ha valaki képes ezt a kettősséget elviselni, és elfogad úgy, ahogy vagy, egy életre szóló kapcsolatba vághat bele veled. Ha szerelmes leszel életed legnagyobb tanítását kapod: úgy is lehetsz szabad, hogy van valaki az életedben.

Halak

A szerelembe is szerelmes Halak sokszor csalódott már, és minden csalódás után úgy érzi: soha többé nem lesz szerelmes, az élete ezen szakaszának vége. De ez persze nem így van. Minden egyes csalódás után szinte azonnal fel tud kelni, és esélyt tud adni az embereknek. Akár egyik napról a másikra is változhat az elképzelése az életéről, ha beleszeret valakibe.

 

No Comments