Kipróbáltuk: K-beauty, fátyol maszk, ha problémás a bőröd…

Koreai barátaink megállíthatatlanok, ami a bőrápolási innovációkat illeti, most a legfrissebb fátyolmaszk újdonságot hoztuk el nektek!

A különböző folyadékban úszó, más-és más problémára fókuszáló szövetfátylak már biztosan nem ismeretlenek senki előtt sem, néhány éve robbantak be a hazai köztudatba, majd a nyugati gyártók is próbálkoztak (illetve folyamatosan próbálkoznak) előrukkolni a saját verziójukkal, több-kevesebb sikerrel. Vitathatatlan, hogy a koreaiak nagyon tudnak valamit, legalábbis ezen különleges bőrápolók területén biztosan és ha tényleg jót akarunk az arcunknak, közülük érdemes választani.

Számtalan izgalmas összetevővel dolgoznak, mindig tudnak újat mutatni, ráadásul árban is verhetetlenek.

Legutóbbi találkozásom a Foodaholic 4D illeszkedő fátyolmaszkkal esett meg, igen, jól olvastátok, 4D formát írtam, ami annyit tesz, hogy a maszk  kétszer két, azaz összesen négy füllel rendelkezik, így biztosítva a lehető legkényelmesebb és legbiztonságosabb viseletet, na meg persze a legjobb bőrre gyakorolt hatást.

Ahogy a képen is látjátok, a négy fülecskét felakasztva a saját fülemre, a szövet lefedi az egész arcomat levegős hézagok nélkül, illetve így a nyakra jutó rész sem tud elmozdulni. Ez egyrészt nyomást fejt ki az érintett bőrfelületekre, hatékonyabban biztosítja a szérum felszívódását, illetve nagyon kényelmes is, hiszen mivel nem tud csúszkálni, nem is kell igazgatni. Ez mind a rutinos fátyolmaszk használók, mind a kezdők számára nagyon hasznos, nem kell elfeküdni és csedben várni, hanem teheted a 20 perces hatóidő alatt a dolgodat: van, aki ilyenkor főz, mosogat, én speciel   egy maszk takarása alatt szoktam írni a blogomat, megnézek egy részt az aktuális sorozatomból, vagy elolvasok pár fejezetet egy regényből. A lényeg, hogy kikapcsolódásnak fogd fel, ne pedig vérkomoly kezelésnek!

Bár egy igazán jó fátyolmaszk lényegében felér egy kozmetikai kezeléssel, a cél mégis csak a rapid megoldásként tálalt relaxáció, bőrgyógyítással egybekötve. Ezek a kozmetikumok tökéletesek azok számára, akik folyton rohannak, akik nem érnek rá másfél órát feküdni szakember keze közt, de mégis szeretnének tenni valamit a bőrük szépségéért. Mert 15-20 perce tényleg mindenkinek van. Ha pedig nincs, sürgősen iktasd be legalább a vasárnapodba!

A Foodaholic Lazac kaviáros maszk egyébként nem csak a kialakítása miatt különleges, a mindenmentes, tiszta összetevők miatt egy kis luxust is bele tud csempészni a rutinunkba: a híresen tápláló kaviár mellett garatált a nedvesség-visszapótló hatás, köszönhetően a hialuronsav, a kollagén, a sok-sok gyümölcskivonat erejének, mindezt pedig egy meglepően vastag, mégis rugalmas, gazdagon átitatott szövet közvetíti a bőrünknek.

A folyadék olyan bőséges, hogy két-három használatra is elég. Ha nem akarjátok még egyszer felhelyezni a maszkot, összehajtogatva tegyétek vissza a tasakba, zárjátok le, hogy ne tudjon kifolyni, majd pár napon belül használjtok fel újra úgy, hogy kifacsarjátok belőle az elegendőnek gondolt szérumot, amit aztán paskoljatok bele az arcbőrötökre. Lemosni nem kell, pillanatok alatt be fogja szippantani az arcotok.

A hatás pedig nagyon látványos: ha kipirosodott a bőrötök, megnyugtatja. Ha száraznak éreztétek előtte, feltölti. Ha fakónak láttátok, ragyogóvá teszi. Ha kezdtek kijönni a csúnyaságok, lelohasztja őket. Kell ennél több 20 perc ráfordítás után?

Ha te is szeretnél csodás bőrt, IDE KATTINTS a fátyolmaszkért!

No Comments