Mi vár a csillagjegyekre októberben?

Van akinek új társat, van akinek sok-sok érzelmet hoz az ősz következő hónapja. Itt a havi előrejelzés, készülj, mert most megtudhatod, hogy mi vár a te csillagjegyedre! 

Kos

Októberben úgy tűnik, hogy sokkal jobban odafigyelsz a saját személyes szükségleteidre, és nem csak azt nézed, hogy a másiknak mi a fontos, és a másiknak mire van szüksége. Erős és öntudatos vagy, és aki megpróbál hátráltatni az óvakodjon tőled… Olyan sok időt töltöttél másoknak alárendelve (főleg egy személy élt vissza ezzel), hogy teljesen megfeledkeztél magadról. Eddig! Ez a hónap ugyanis tele van pozitív változásokkal, úgyhogy állj készen!

Bika

Az október hónap ígéretes és eseménydús a Bikák számára. A hónap két kulcsszava az “intenzív” és a “próba” lesz. Néha úgy érzed, hogy túl mélyen éled meg a dolgokat, és túl intenzíven teszel bele mindent a dolgokra, ami akadályozza a koncentrációd. A gondolataid szétszórtak lehetnek, szóval a pihenést néha muszáj beiktatnod. Az október az építkezés időszaka, és a pihenésé is. A következő hónapban majd újra megpróbálhatod megszervezni az életed, most inkább diszkomfortosnak érzed az egészet.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegy szülöttei boldogok lesznek ebben a hónapban.Élvezik az évszakot, és az ősz amúgy is kiemeli az elbűvölő és karizmatikus személyiségüket. Ahol az Ikrek megfordul ott záporoznak a “Jól nézel ki!” “De jó illatod van!” bókok. Használd ki, hogy ezeket kapod, mert megérdemled. A pozitív energiát öld bele valami hasznos tevékenységbe, ami még jobban növeli majd a boldogságodat októberben.

Rák

Az október hónap a Rákoknak a megvilágosodást hozhatja el. Érezni fogod (de nem árt, ha egy kicsit kényszeríted is magad), hogy meglásd az élet spirituális oldalát. Te egy mély, érzelmes és kezdeményező kapcsolatban állsz az Univerzummal. A hónap közepén valaki mélyen megbánthat, ezért elhagyatottnak, elárultnak és szomorúnak fogod magad érezni. Októberben megtanulhatod, hogy hogyan hagyd elmenni azokat a dolgokat / vagy embereket, akik távozni akarnak az életedből. Figyelj befelé, és csak a legjobb emberekben bízz meg!

 

Oroszlán

Októberben a világegyetem felhívja az Oroszlánok figyelmét egy fontos kérdésre: Mi a célja a létezüknek? A jegy szülötteinek szembe kell nézniük az őket érintő fontos döntésekkel. Ezek nem lesznek egyszerűek, így azt javasoljuk, hogy pihenjetek már előre, mert a világegyetem most arra kéri az Oroszlánokat, hogy minden erejüket vessék be és kreatívan fejezzék ki magukat. Szerencsére ezt meg is valósítják, és kiderül, hogy a tehetségüket képesek egy teljesen új fényben látni. Ez megdöbbentő lehet elsőre, de jó önigazolás a kissé hiú Oroszlánoknak.

Szűz

Az október hónapja a kommunikációról szól a Szüzeknél, akik amúgy is büszkék arra, hogy jól kommunikálnak és tökéletes hallgatóságot biztosítanak mindenkinek. Ebben a hónapban azonban te szeretnél valami fontosat közölni a világgal, de nem vagy benne biztos, hogy ezt hogy kell. Most először elveszted a szavakat, és végtelenül zavarban vagy, mert nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy megszoktad. Állj meg és végy pár mély lélegzetet és lazíts. Hagyd hogy az Univerzum elrendezze a dolgokat. Most itt az idő, hogy sodródj az árral!

 

Mérleg

Októberben a kreativitás nagyon magas a Mérlegek életében. Ebben az időszakban szívesen foglalkozol új projektekkel, amikkel megmutathatod a világnak, hogy mennyi művészi véna van benned. Energikusnak és élénknek érzed magad, készen állsz arra, hogy meghódítsd a világot októberben. Ez az extra energia jól fog jönni a munkahelyeden és egy otthoni projektedben is. Viszont van egy régi negatív tényező az életedben, amitől most eljött az idő, hogy végre megszabadulj. Ne hagyd, hogy negatív energiák hátráltassanak!

Skorpió

A hónap elején nagyon furcsán érezheted magad, nem találod a helyed, és szellemileg sem vagy a topon. Minden kis dolog zavar, de most muszáj pozitívnak maradnod, mert ha negatívan állsz mindenhez, akkor csak a negativitást kapod majd vissza. Tedd félre az energiáidat valami pozitív és hasznos dologhoz, és tartsd be a “Ha boldog akarsz lenni, akkor egyszerűen légy boldog!” mondást.

Nyilas

Októberben sok csillagjegy a célkitűzéseinek végrehajtásán ügyködik. A Nyilasok is, de ők most új célokat is szeretnének elérni az eddigiek mellett. A bakancslistájukon szereplő dolgok kipipálásához most van a legjobb időszak, hiszen szinte a felhők felett lebegnek. Most szinte bármit elérhetsz Nyilasként, ezért érdemes az elmédet is erre beállítani, mert ha elképzeled a vágyaidat, hogy azok valóra váltak, akkor az életed is követni fogja ezt.

Bak

Októberben a Bakok a saját magukról kialakult képen fognak dolgozni. Talán úgy tűnik, hogy eddig nem túlzottan hiteles képet alakítottál ki magadról, de végre most eljött az idő, hogy változtass ezen. Ebben a hónapban a Bakok kényelmesnek érzik magukat és felfedik a világ előtt a valódi énjüket. Nem érdekel, hogy mit gondolnak rólad mások, nem fogsz többé maszk mögé rejtőzni. Itt az ideje a ragyogásnak, sok szempár fog majd ráfigyelni, mert vonzod a tekinteteket októberben.

Vízöntő

Októberben érezni fogod az extrém érzelmi turbulenciát, ami szinte rád fog zúdulni. Ez a hónap az, amikor minden felgyülemlett érzésed a felszínre tör és végre megmutatják magukat. Helyezd magad előtérbe, de ne hagyd, hogy mások lássák rajtad, hogy mennyire magad alatt vagy éppen. Az érzékenységed sokan fogják látni, de emlékezz arra, hogy ez a hónap akár mindent megváltoztat, így ne szégyelld az érzelmeidet, ezek is hozzád tartoznak.

Halak

Októberben újra fogod értékelni az életedet. Már régóta érett benned ez, most szépen elkezded újra megkérdőjelezni a körülötted lévő dolgokat. Az intimitás iránti igényed a hónap közepén merül fel, ezért sokkal szexisebbnek érzed magad, ezt pedig mások is meglátják. Ha van kedvesed, akkor új utakat találtok a hálószobában, ha egyedül élsz, akkor találkozhatsz valakivel, aki hasonlóan szenvedélyes és tüzes, mint te magad. Azonban vigyázz, a tűzzel nem szabad játszani, mert könnyen megégethet!

 

Ezt olvastad már?

Ez a szereplő vagy a Szívek szállodájából! (Legalábbis a csillagjegyed szerint…)

 

No Comments