Ha ezt az 5 dolgot tapasztalod, akkor a partnered érzelmileg nem hozzáférhető

Ha pedig így van, akkor nem kell rá több időt pazarolni.

Bármennyire is vonzódunk a másikhoz, nem árt észrevenni a figyelmeztetéseket, mert a vége csúnya szívfájdalom lehet. Ha ezt az öt dolgot megélted a kapcsolatodban (még akkor is, ha csak most kezdődik) akkor nem biztos, hogy jó ember melett vagy.

1: Egyáltalán nem rugalmas

Persze nem arról van szó, hogy csak neked lehet igazad, és mindig annak kell történnie, amit te akarosz. De ha az illető semmiben nem hajlandó alkalmazkodni, akkor baj van. Ha ötből ötször a munkáját, a barátait vagy a hobbiját választja ahelyett, hogy találkoznátok, akkor nincs is nagyon miről beszélni.

2: Nem figyel

Nem csak akkor nem figyel, ha fáradt és inkább hang nélkül heverne a tévé előtt, hanem akkor sem, amikor kettesben vagytok, és éppen romantikáztok valahol. Amikor te éppen valami fontos dolgot osztasz meg vele, akkor is elkalandozik a tekintete, nyomkodja a telefonját, nem veszi fel a beszélgetés fonalát. Nyilvánvaló, hogy nem érdekli, miről beszélsz.

3: Mindig talál valami kivetnivalót

Nem tetszik neki a sálad, nem akarja megnézni veled azt a filmet, túl sós a főztöd… Mintha állandóan valami tökéletes képet hajszolna. Valójában azonban nem képes közelebb lépni hozzád, mert fél az intimitástól. Hogy erre mi oka van? Nem tudod, mert nem mondja el. Patthelyzet. Ő nem beszél, téged nem fogad el.

4: Agresszív és hirtelen haragú

A mérgező emberek tökéletesen hozzáférhetetlenek, még akkor is, ha időnként kitör(ne) a Terézanyu, és meg szeretnéd őt menteni. Nem fog menni. Mivel rengeteg feldolgozatlan problémája van amelyekkel NEKI kellene dolgozni, jobb, ha nem is pazarlod rá az idődet. Sokkal többet érsz annál, mint, hogy egy idióta (már bocs) kiabáljon veled. Na nem.

5: Rohanás az ágyba

Felnőtt emberek vagyunk, és természetesen nem ítélkezünk, de érdemes odafigyelni, hogy ne keveredjünk egy “ágyrajáró” hálójába. Ha a csábító férfi nem akar tőled mást, mint bemászni a bugyidaba jó eséllyel nem ő a megfelelő ember a komoly(abb) kapcsolatra. Ne várd el tőle, hogy komolyan vegyen, mert valószínűleg az neki nem megy. Ezek a csábítók csak a romantikus regényekben szoktak megjavulni, az életben nem.

 

10+1 dolog, ami nem fogja elijeszteni a szerelmedet (ha tényleg Ő az)!

 

No Comments