Állítsd meg az őszi hajhullást! – Kipróbáltuk a Yamuna UP!Hair samponját

Egyik napról a másikra, drasztikusan lecsökkent, 10 fok körüli hőmérséklet, szeles időjárás, klímával való fűtés – ezek mind olyan tényezők, amelyet sem a bőrünk, sem a hajunk nem tolerál túl jól, legalábbis az első néhány hétben biztosan nem.

Ősszel rengetegen szenvedünk intenzív hajhullástól, ami roppantul bosszantó, de mi van, ha nem egyezik ki mindenki azzal, hogy sapkában járjon, vagy mindig csuklyát húzzon a fejére? A megoldást most is a kozmetikumok terén kell keresnünk.

A Yamuna egy szép sikereket megélt és folyamatosan megélő Somogy megyei márka, de Budapesten is ellátogathattok csinos kis üzletükbe. A utóbbi évek magyar “kozmetikai forradalma”bebizonyította, hogy nagyon sok tehetséges krémkeverő él kis hazánkban és mindig érdemes odafigyelni az új vállalkozásokra, mert kincsekre lelhetünk. A Yamuna az egyik legrégebbi motoros ezen a piacon, 2004 óta tartja stabilan a helyét a legjobbak közt. Vagyis, érdemes vetni rájuk egy pillantást.

Bővebben történetükről itt meséltünk már:

“A természet és a gyógynövények erejét vegyítjük a modern technológiával.”

Mi most az őszi hajhullás ellenszerét kerestük és meg is találtuk náluk az UP! Hair natúr sampon személyében.

A natúr hajápolóktól még mindig sokan ódzkodnak, merthogy nem tartalmaznak szintetikus habképzőket, így kevésbé intenzív a habzásuk, valamint általában szilikonmentesek, vagyis nincs meg mindig hajmosás után a selymes érzet, rá kell segíteni egy jó balzsammal.

Szerencsére ez már nem igaz. A bio és natúr kozmetikumok gyártásának a területén is hatalmas változások következtek be az elmúl időszakban, használhatóak ma már olyan tenzidek, amelyek ugyanolyan habzást képesek kiváltani, mint kemikáliákkal teli társaik.

De miért is szeretjék MÉG jobban a natúr hajápolókat?

Amit ugyanis nyújtanak, azt egy normál sampontól nem nagyon kapjuk meg: sokkal, de sokkal tisztább hajat, amit még akkor is elég heti kétszer megmosni, ha erősen zsírosodásra hajlamos, egészséges fejbőrt és erősebb, gyógyult tincseket, hajvégeket, ráadásul nagyon kevés mennyiség kell belőle, így rendkívül gazdaságosak is ezek a termékek. Aki egyszer átvált rájuk, nem akar utána hagyományos sampont venni.

Az UP!Hair-re mindez tökéletesen igaz, de még ennél  is tovább megy, ugyanis küzd a hajhullás ellen is. A borsópeptidek erejével megmozgatja a hajhagymákat, és szárba szökkenésre készteti őket, valamint csökkentik a hajhullást is.

Méz, joghurt, koffein és rozmaring is került bele, ezek együtt ápolják a tincseket, de serkentik is tevékenységüket, az illat pedig egy friss, mentolos-fűszeres aroma, ami a tisztaság érzetét idézi fel bennünk. Igazi őszi kozmetikum, csinos, fehér-narancsos kiadásban, a Yamunára jellemző kifinomult megjelenéssel.

Ha pedig biztosra akartok menni és egyetlen kóbor hajszálat sem akartok lesöpörni a vállatokról, próbáljátok ki a sampon párját, a hajszeszt is!

Nézd meg az UP! termékeket ITT!

No Comments