Amit a Mérleg jegyről tudni érdemes… (beletrafáltunk?)

Érdekes, hogy ez az egyetlen állatövi jegy, amelyet élettelen tárgy jelképez…

Személyisége

Fontos számára a szépség, és hisz is benne, hogy előnyös külsővel messzire juthat. Mivel általában a humora is jó, és vonzó a személyisége jó társaság, remek beszélgető partner.

Szereti a harmóniát, és szereti, ha könnyedén mennek a dolgok. Sok vitás helyzetet oldott már meg a Mérleg vonzereje, és habitusa. (Köszönjük.)

Utálja, ha siettetik, és ha időre vagy térre van szüksége azt el is mondja. Szerencsére másokat sem szeret nyomás alá helyezni. Mivel azonban sokszor kendőzetlenül elmondja a véleményét gyakran kerül kellemetlen helyzetbe.  Meg kell(ene) tanulnia néha fékezni a nyelvét.

Könnyű vele kijönni, és rávehető még a legbolondabb dolgokra is. Szereti a meséket és a romantikát, és ha ilyen partnerre lel boldog lesz mellette. Szenvedélyes, romantikus alkat aki álmodozni, de szórakoztatni is szeret.

Kápráztasd el!

Elég spontán jellem, és fontos neki, hogy a partnere is könnyed legyen. Ha laza és vicces tudsz maradni, bármennyire is oda vagy érte, biztos, hogy észrevesz. Ha olyan típus vagy, aki könnyen alkalmazkodik nyert ügyed van. Nehezen viseli, ha visszautasítják. Ha randira hív kedd este, fogadd el, és ne javasolj helyette szerdát, mert azt nem fog neki tetszeni… Vagy javasold, hogy pont most ráérsz, fussatok össze egy italra. Imádni fogja.

Tetszem neki?

Természetéből fakadóan vonzó jellem, így általában nincs problémája az ellenkező nemmel. A barátságossága néha félrevezető is lehet. Ha szeretnéd tudni, hogy tetszel-e neki tapogatózz az ismerőseinél. Ha tetszik neki valaki ugyanis állandóan róla beszél. Néha nehezen billen át a barátság zónán és ilyenkor bíztatásra vágyik. A hazugságokat utálja, szóval légy őszinte.

Ha összetörik a szívét…

Annyira nem szenved, mint az Oroszlán, de neki is hatalmas az egója, szóval nehezen viseli, és nem mindig méltósággal. Mivel remek a humora az sokat segít, de bizony a Mérleg nagyon neki tud keseredni. Nagyjából két napig. Aztán utánpótlás után néz, és flörtöl mindenkivel, aki szembe jön…

Ilyen, amikor mérges

Utálja a konfrontációt és a veszekedést, így hatalmas önuralommal bír. Mivel hiú is, nem nagyon engedi meg magának, hogy rossz színben tűnjön fel, így egy Mérleget nem nagyon látsz ordítva káromkodni. Ha mérges is nyugodt marad, és a lehető legkevesebb feszültséggel igyekszik megoldani a problémát.

Mi teszi boldoggá?

Ha van szabad választása. Akkor boldog, ha van lehetősége neki dönteni arról, hogy mikor, mit és hogyan csinálhat.

Mitől fél?

A nehéz helyzetektől. Bármitől ami borítja a kényelmes és harmonikus életét. Sokszor erején túl igyekszik, hogy a körülötte élőket boldoggá tegye. Fél attól is, hogy ő okoz problémát. Nem akar senkit bántani, vagy felidegesíteni. Ha ez mégis megtörténik teljesen bestresszel.

Olvasd el ezt is:

Mi vár a csillagjegyekre októberben?

No Comments