Csokit az arcodra (is)! Wellness a fürdőszobádban…

A csoki nem csak a legfinomabb édesség a világon, nem csak magunkba tömhetjük, nem csak isteni tortákat és süteményeket készíthetünk belőle, de a bőrünkre is kenhetjük, ha szépülni vágyunk.

A Brilla natúrkozmetikumok világában a rengeteg színes, változatos, különböző korosztályok és bőrtípusok számára készült termékek közt létezik egy arcmaszk, ami erre a finomságra épül, nagyszerűsége pedig az egyszerűségében rejlik: nincs benne más, mint kakaóvaj, shea vaj és jojóba olaj, vagyis csupán nagyszerű hidratálók, ápoló hatóanyagok, amelyek brutálisan finom, igazi csokiillatot kölcsönöznek az olvasztott kakaókrémre hajazó pakolásnak. Nagyon nehéz megállni, hogy az ember ne kapjon be belőle egy kanállal, könnyen meg tud téveszteni egy csokiimádót, ha valaki a tégelyt nem, csak a beltartalmat nézi.

De kinek is ajánljuk ezt a finomságot? Mindenkinek! Legyen a bőröd száraz, pattanásos, vagy teljesen normális, akkor is szeretni fogod.

A problémás bőr sajnos éven át igényli a pattanáskezelést, de ősszel és télen ugyanúgy szüksége van hidratálásra is. Ezzel a maszkkal két legyet ütünk egy csapásra: magas kakaótartalmának köszönhetően csökkenti a gyulladásokat, az olajoknak hála viszont pótolja a bőr nedvességtartalmát, sőt, a ráncok ellen is felveszi a harcot.

De mindenki más is ugyanúgy élvezettel fogja használni legalább hetente egyszer, a többi napon pedig a diétázók titkon előveszik, hogy egy kicsit megszaglásszák a krémet, ha már a valódi csokiról le kellett mondaniuk…

A legnagyszerűbb ebben a maszkban pedig az, hogy nem csupán az arcodon, de lényegében akár az egész testeden is használhatod.

Csak képzeld el, hogy egy hűvös őszi estén befekszel egy kád forró vízbe, meggyújtasz néhány gyertyát, bekened magad  a Choco Pro maszkkal, esetleg a kezedbe veszel egy jó könyvet, majd negyed óra relaxáció után kényelmesen lemasszírozod a pakolást a fürdővízzel. Kényeztető illat, selymes textúra, szépülés, kikapcsolódás, teljes nyugalom!

Ki akar ezek után még wellness szállodába menni?!

Kedvet kaptál ehhez a termékhez? Azt el is hisszük… IDE KATTINTS érte!

 

No Comments