12 botrány a 90-es évekből amit sosem felejtünk el

Nem tudjuk kitörölni az emlékeinkből ezek a történeteket. Nyugi, te is tuti, hogy emlékszel még rájuk. Fogadjunk?

Lassan közel 30 év is eltelt a 90-es évek kezdete óta, azonban vannak olyan momentuma annak az évezrednek, amiket képtelenek vagyunk elfelejteni. Még ma is előkerülnek a beszélgetéseinkben, és sztorizgatunk róluk, és ha kimondjuk a hírességek nevét, akkor mindenkinek beugrik róluk ugyanaz a botrányos tett. Tuti, hogy te is ismerni fogod a következő sztorikat. De vajon mennyire emlékszel is rájuk? Most kiderül!

1. OJ Simpson tárgyalása

Amikor OJ Simpsont elítélték felesége meggyilkolásáért 16 hónapos tárgyalás sorozat követte a letartóztatást. Az egész világon közvetítették a tárgyalásokat, de főként az amerikaiak nézték állandóan ezt a tévében. A híres sportolót 2008 decemberében 33 év börtönre ítélték, majd 2017 október elsején szabadult a börtönből.

2. Bill Clinton és Monica Lewinski

Amikor a 22 éves Monica Lewinski gyakornokként a Fehér házba került senki sem gondolta, hogy az évszázad botránya veszi hamarosan kezdetét. Később kiderült egy titkos interjúból, hogy Monica és az akkori amerikai elnök Bill Clinton szexuális kalandba keveredett. Monicát mindenki elítélte, és mocskolta, az Ovális irodát pedig Orális iroda gúnynévvel illették. Monica majdnem öngyilkosságot követett el a meghurcolása után, most viszont motivációs tanácsadóként él, és hamarosan Budapesten is tart előadást.

3. Hugh Grant és a szexmunkás

Nagyon sok nő szíve tört össze, amikor Hugh Grantet letartóztatták Los Angelesben, amikor egy szexmunkással találkozott éppen. Ráadásul a színész akkor a csodás színésznővel, Elizabeth Hurley-vel volt kapcsolatban, így senki sem értette Hugh-ot, hogy miért csalta meg egy hivatásos nővel párját.

4. Michael Jackson és a pedofíliai ügyek

A Pop királyát 2005-ben vádolták meg különböző szexuális zaklatással számos más vád alapján. A nyomozás megállítása érdekében Jackson 20 millió dollárt vert el a bírósági intézkedésekre és sosem tudta tisztázni magát. A perekben kiskorúak vallottak ellene.

5. Pamela Anderson és Tommy Lee szexbotránya

Egy dühös villanyszerelő miatt került kellemetlen helyzetbe az egykori Baywatch szereplő és rocksztár férje. A villanyszerelő ellopta a pár szexvideóját, és felrakta egy pornóweboldalra. A felvétel egy év alatt 77 millió dollárt termelt a férfinak, Pamelának és Tommynak pedig sok-sok álmatlan éjszakát hozott.

6. Marilyn Manson káros zenéje

1999-ben két középiskolás fiú 12 másik gyereket és egy tanárt gyilkolt meg egy iskolai lövöldözésben. A fiatalokat Manson zenéje inspirálta állítólag, és ez a pletyka tönkretette a zenész karrierjét.

7. Rapperek rivalizálása

Tupac és Notorious B.I.G. 1996-ban vesztették életüket, mindkettőjüket lelőtték. A keleti és a nyugati partvidék rappereinek rivalizálása és viszálykodásának ők voltak a leghíresebb áldozatai.

8. Woody Allen feleségül vette saját lányát

A rendező Mia Farrow-val kötött házassága alatt két gyermeket is örökbe fogadtak. Az egyikük Soon Yi volt, akit 1997-ben Woody, azaz a lány nevelőapja feleségül vett, miután elvált Mia Farrow-tól.

9. Diana hercegnő megfigyelése és halála

James Gilbey 1992-ben szivárogtatta ki, hogy Diana hercegnő és Dodi Al-Fayed szerelmi viszonyba keveredett. A botrány miatt megfigyelték Dianát. A hírverés miatt a hercegnét állandóan paparazzók követték mindenhová. Diana akkor vesztette életét Párizsban, amikor a fotósok elkezdték követni, ő pedig menekülni kényszerült. A menekülés közben egy alagútban a falnak csapódott, és Diana életét vesztette. Charles herceg folytatta viszonyát Camilla Parker Bowles-szal, akivel már akkor is kapcsolata volt, amikor Diana Dodival járt.

10. Mike Tyson és a fül esete

A ’90-es évek híres bokszolója Mike Tyson egy meccsen annyira dühbe gurult, hogy leharapta ellenfele Evander Holyfield fülét. A véres esetet rengetegen követték élőben és ezzel Mike beírta magát a botrányok sportkönyvébe.

11. Anna Nicole Smith és milliói

Az egész világ megbotránkozott, amikor a 26 éves Anna Nicole Smith hozzáment a 89 éves olajbáróhoz J. Howard Marshallhoz. A fiatal feleség a következő évben eltemette férjét, de nyert vele 500 millió dollárt.

12. George Michael lebukása

Egy nyilvános WC-ben bukott le George Michael, akit egy férfivel kaptak rajta. Az énekes pályafutása majdnem véget ért az incidens miatt, ám később az Outside című klipjében kigúnyolta az őt igazoltató rendőröket, és a médiát.

No Comments