8 inspiráló idézet a még mindig csodás Brigitte Bardottól

Az igazi díva, aki még 84 évesen megtestesíti a francia szépséget és sikket. A híres színésznőtől van mit tanulni, úgyhogy hoztunk 8 idézetet, amit érdemes elolvasni Brigitte Bardottól. 

Korának szexikonja volt, pedig akkoriban igazán prűdnek számítottak az emberek. A szőke színésznőt a ’60-as években rengetegen utánozták, igazi stílusteremtő egyéniség volt. Merész szerepeket vállalt be, és ezáltal csak még botrányosabban nyilatkoztak róla, de titkon mindenki imádta. Bardot tudott bánni a testével, és igazi díva maradt mindig is. A most 84 éves színésznő megrögzött állatvédő, és bár már nem forgat, még most is mindenki emlékszik rá és híres mondataira.

Egy fénykép lehet, hogy az élet egy pillanata, amit foglyul ejtett az örökkévalóság, de soha nem szűnik meg visszanézni rád.

Mi lehetne gyönyörűbb, mint egy kedves idős hölgy, aki bölcsebbé váltik a korral? Minden kor lehet varázslatos, feltéve ha megéled.

Nevezhettek bűnösnek, de én magammal tökéletes békében vagyok.

Csak az idióták nem hajlandók megváltoztatni az elméjüket.

Megértettem, hogy a legfontosabb dolog a gyengédség és kedvesség az életben, és ezeket már nem tudom nélkülözni.

Amikor szeretek, teljesen magam adom magam, és minden alkalommal megéltem, mert hiszem, hogy az embernek több élete szerelme lehet.

Teljesen elájultam a luxus miatt, ez az egyetlen dolog, amit nem tudok elviselni.

Nagyon boldog voltam, nagyon gazdag, nagyon szép, nagyon körülrajongott, nagyon híres, és nagyon boldogtalan.

forrás

Ezt olvastad már?

15+1 idézet Audrey Hepburntől, ami tele van szeretettel és motivációval!

No Comments