Van valami, amit tudnod kell a nőről, aki mindig mosolyog…

Ő az, aki mosolyog a könnyein, a fájdalmán keresztül is.

Tudod, hogy szenved, mégsem mutatja. Senki sem immunis a fájdalomra, a szerencsétlenségre. Ő sem. Csak éppen ő egy harcos. Törékeny, sebezhető, de kemény.

Sokkal több olyan dolgon ment keresztül, mint amit a legtöbben elképzelnének. Szembenézett már a legsötétebb sötétséggel, de tudja, hogy utána a fény következik.

A szívét már összetörték, de nem zárta be. Tudja, hogy újra fog szeretni. Hisz benne, hogy minden kapcsolat fontos, és minden kapcsolat más, így nem a rinyálással tölti az idejét, hanem azzal, hogy megismerjen másokat.

Ismeri a fájdalmat, és vállalja, mert tudja, hogy csak az veszít, aki nem száll be a játékba. Nincs garancia, csak kitartás.

Árulták már el közeli barátok. Megbízott bennük, beengedte őket az életébe, és ők hátba szúrták. Ő felállt és odébb állt. Sokáig fájt neki, és okolta magát miatta, de ezért még nem gondolta azt, hogy mindenki áruló. Ezért még nem mondott le a barátságról és a szeretetről. Így tudott meggyógyulni.

Rengeteget veszített már. Szeretett embereket, egészséget, pénzt, munkákat, olyan dolgokat, amelyekért rengeteget dolgozott.

Ezért tanulta meg, hogy a veszteségből is tovább lehet lépni.

Fel kell kelni újra és újra.

Neki kell vágni újra és újra.

Ha sír, akkor is mosolyog, mert tudja ezt. Tudja, hogy mindig lehet folytatni. Mindig érdemes folytatni.

Nem panaszkodik, mert erre nincs ideje, és nincs energiája. Más dolga van. Más feladata van.

Tanul a kudarcokból, tanul a hibákból és hálás az életéért. Minden percért, minden napért, és mindenért, ami benne van.

Mert harcos. Ma is.

Holnap is.

A nő, aki mindig mosolyog előre tekint, mert tudja, hogy minden fájdalomból van kiút. Tudja, hogy mennie kell előre, mert más nem teszi meg helyette.

A nő, aki mindig mosolyog tudja, hogy ő a felelős a saját életéért.

Olvasd el ezt is:

Szeress bele a nőbe, aki virágos ruhát hord…

No Comments