Egy nap te leszel a legjobb dolog valaki életében…

Egy nap te leszel az ok, hogy valaki újra hisz.

Egy nap te leszel az ok, hogy újra hisz magában, az igaz szerelemben, abban, hogy megérdemli a jót. Mert te leszel az, aki rávilágít az értékekre, amelyeket elrejtett, és azokra a dolgokra is, amelyeket elhanyagolt, vagy talán soha nem is vett észre.

Egy nap te leszel az, akit valaki keres, és akit valaki megtalált.

Az a valaki leszel, akinek létezésében nem is hittek, akiért átkutatták az egész világot, és akiről azt hitték, hogy soha nem jön el. Te leszel a tökély, valaki más mindene. És megtesz majd mindent, hogy megtartson.

Egy napon te leszel az ok arra, hogy valaki maradjon. Hogy ne fusson el, hogy ne bújjon el többé az emberek és a világ elől. Miattad köt majd békét önmagával, és miattad akar majd megállapodni. Arra leszel képes, amire más eddig nem volt. Te leszel a kivétel, és TI lesztek a mese, amit örökül hagytok az unokáitoknak.

Egy nap, valaki rajtad keresztül fogja megismerni, hogy milyen a szerelem.

Nem mérgező, nem egyoldalú, nem fájó, és nem boldogtalan. Könnyű lesz és egyértelmű. Szenvedélyes és nyugodt egyszerre. Olyan, amilyet előtte még nem tapasztalt meg.

Csak veled.

Egy nap te leszel a legjobb dolog, ami valakivel megtörténik. Hálás lesz érted minden nap. Értékelni fogja, hogy az élete része vagy, mert tudja, hogy milyen volt nélküled. Hogy milyen volt, amikor még nem voltál.

Tudni fogja, hogy kincset talált, érteni fogja az értékét. Nem pazarolja el. Nem tékozolja el, és nem veszi készpénznek.

Boldog lesz, hogy az élete része vagy.

Egy nap megérted majd, hogy miért mentek el a többiek, hogy mért nem voltak MÁSOK jók neked, és miért nem tartott tovább a többi kapcsolatod.

Egy nap értelmet nyer, hogy miért Ő az, aki végig veled marad.

 

Olvasd el ezt is:

20 emlékeztető, addig amíg rád talál az Igaz Szerelem…

No Comments