Kipróbáltuk: Choco Fresh testpermet, Jókay testvajak

Palackba zárt csokoládé – Fújd magadra bármikor kedvenc édes illatod!

A testpermeteknek főleg a kétezres években volt nagy divatja, visszagondolva a tinédzser éveimre, minden barátnőmnek lapult a táskájában legalább egy fújókás műanyag üveg a legújabb illatokból, ahogy természetesen nekem is. Fújtuk magunkra szünetekben, tesióra után, vagy csak úgy, hogy egy kicsit nagybetűs NŐnek érezhessük magunkat. Aztán jó időre csaknem teljesen eltűnt ez a kozmetikum típus, teret hódítottak az üveges parfümök, új korszak kezdődött.

Néhány éve viszont újfent trendi lett a testpermet használat,hiszen a gyártók most már nem csak a finom illatokra, hanem az ápoló, hűsítő, olykor pedig gyógyító funkciókra is nagy hangsúlyt fektetnek, így minden eddiginél szélesebb választék tárul elénk.  És tudjátok mit? Mi kifejezetten örülünk ennek.!

Ez a régi/új trend lehetőséget ad arra, hogy változatos illat lengjen körbe minket, ne pedig minden nap ugyanazt a parfümöt használjuk, amíg ki nem ürül az üveg, könnyebb és biztonságosabb magunkkal cipelni, illetve nagyon pénztárcabarát termékekről is beszélünk. Emellett nagyon jó megnyilvánulása a magyarok illatfejlesztési technikájának is.

Jelen esetben a Jókay márkáról van szó, amely a kéz melegére olvadó, szilárd testvajai mellett beszállt  a testpermet gyártásba is, megörvendeztetve minden natúrkozmetikum rajongót, minden újdonságot szívesen kipróbáló embert és hiszem, hogy a  retro dolgok szerelmeseit is.

Dr. Jókay Éva nem aprózta el, gyógyszerészként dolgozik a mindennapokon, szabadidejében pedig kozmetikumokat fejleszt tudatos vásárlóknak azoknak, akiknek nem mindegy, mit kennek magukra, de nem szeretnének engedni a minőségből sem. Ebben a szellemben születtek meg és születnek meg folyamatosan a Jókay kozmetikumok, amelyek az igazi magyar eleganciát és értelmiséget sugallják, nem csupán a nevükben, hanem küllemükben és tartalmukat tekintve is.

Míg nyáron a citrusos illatokat részesítjük előnyben, télen valahogy szívesebben nyúlunk az édeskés, melegséget árasztó aromákhoz, szívesebben vesszük magukat körül valamilyen lélekmelengető esszenciával.

A Choco Fresh testpermet pedig igazán ideális választás a hűvösebb évszakokban: kedvenc édességed illata felvidít a szürke, hideg téli estéken, vidámságot csempész egy hosszú, fárasztó napodba és nem hiszem, hogy lesz ennél jobb alternatíva arra, mivel illatosítsd magad Valentin-napon…

Mint már tudjuk, a csoki nem csak finom, de a bőrnek is jót tesz, puhítja és selymessé teszi azt. Mint minden Jókay termék, ez is alkoholmentes, így érzékeny bőrre is bátran fújhatod, a benne lévő pantheol pedig hidratáló hatású. Az illata hosszantartó, de próbáljátok csak meg megállni, hogy nem fújtok egyet-egyet lopva belőle, nem biztos, hogy sikerülni fog…

Nekünk már benne van a táskánkban egy Jókay testpermet, hordj egyet te is mindig magadnál!

Ismerjétek meg Dr. Jókay Évát, aki a testpermetet és a testvajakat készíti nektek:

“Az elején minden egyszerűnek tűnik, aztán az ember rájön, hogy rengeteg rejtelme van a szakmának…”

No Comments