10 jel, hogy a legjobb barátod egyben a lélektársad is

Van, aki egy életen át keresi a lélektársát, míg más mellett ott áll már régóta ez a személy, mint barát. Ha ezeket a jeleket tapasztalod a barátságodban, akkor te is a lélektársaddal vagy jóban, csak még nem is sejted ezt. 

Mila Kunis és Ashton Kutcher megismerkedéséről már mi is írtunk az alábbi cikkben. A két színész egy sorozat felvételén találkozott először. A forgatókönyv szerint Milának és Ashtonnak csókolózniuk kellett. Ashton akkoriban Demi Moore színésznővel élt együtt, és Mila is kapcsolatban élt a Reszkessetek betörők sztárjával. A két színész jóban lett a felvétel után, és évekig barátként tekintettek egymásra, majd egy nap rájöttek, hogy ők bizony szeretik egymást.

 

10 sorozatszereplő, akik nemcsak eljátszották a szerelmet, hanem egymásba is szerettek

Az ő történetük a bizonyíték arra, hogy sokféle kapcsolaton tud átmenni két ember, és hiába távolodsz el egy embertől később az élet újra összesodorhat vele, hiszen karmikus kapcsolatotok van. Lélektársai vagytok egymásnak. Sőt! Lehet, hogy a lélektársad már te is ismered, csak még nem ismerted fel, hogy ő az. Ha ezeket a jeleket tapasztalod, akkor érdemes jobban elgondolkozni a kettőtök kapcsolatán.

10. Úgy beszélgetsz vele, mint a legjobb barátnőddel beszélgetnél

Nem aggódsz, hogy túl sok információt osztasz meg a magánéletedről, mert közel érzed magadhoz a barátodat. Sőt! A bizalom olyan erős köztetek, ami pont annyira szükséges egy tartós kapcsolathoz, mint egy szoros barátsághoz.

9. Amint valami jó történik vele, vele osztod meg

A családtagok mellett ő az első olyan személy akit azonnal felhívsz, hogy elújságold neki a jó híreket, amik veled kapcsolatosak.

8. Nem félsz a társaságában sírni

Valljuk be, mindenki csúnyának érzi magát miközben sír. És valószínű hogy nincs is ez másként, te mégis képes vagy a barátod jelenlétében zokogni is akár.

7. Nem aggódsz azon, hogy hogyan nézel ki, amikor vele vagy

Akkor is azt mondja rólad, hogy gyönyörű vagy, amikor a legrosszabb formádban vagy és a legbénább ruhát viseled.

6. Ha bajban vagy, hozzá rohansz

Ha a dolgok nem mennek olyan jól a munkahelyen vagy az életben, akkor vele osztod meg először. Mindig van egy jó tanácsa számodra, amivel segíthet.

5. Megosztod vele a szerelmi dilemmáidat is

A barátod véleménye fontos számodra, így mindig elmondod, hogy ki az aki tetszik neked, vagy ki az, akit kinéztél magadnak.

4. Azt emberek sokszor azt hiszik, hogy ti egy pár vagytok

Mások azt gondolják rólatok, hogy a köztetek lévő szeretet több a barátságnál és folyton pároknak néznek titeket. Talán nem is gondolják annyira rosszul, csak még ti magatok sem látjátok…. 🙂

3. Megvédi a becsületetedet

Ha valaki összetöri a szívedet, vagy megbánt, akkor a barátod akár azt is kockáztatja, hogy ellenséget szerez magának, de akkor is helyreteszi az illetőt, megmentve ezzel a te becsületedet.

2. Mindig támogat

Ha jön a szülinapod, akkor ő az első, aki részt vesz az ünneplésben, de akkor is veled van, amikor valami vicces történik veled. Mindig büszke rád, még akkor is, ha te nem érzed úgy, hogy megérdemelnéd.

1. Elsőként köszönt fel

Hacsak nem veled van abban az órában, amikor éjfélt üt az óra, akkor ő az első, aki felköszönt téged a nagy napodon. Ez is egy fontos jel, akárcsak a többi, hogy a lélektársad egyben a barátod is.

Van az életedben egy ennyire fontos barát? Esetleg te megtaláltad már a lélektársadat? 

Ezek a jellemzők is rólatok szólnak? Ellenőrizd le!

10 jel, hogy már találkoztál a lelki társaddal! Sőt az is lehet, hogy éppen vele élsz

No Comments