Megtaláltuk nektek a tökéletes téli testápolót!

Az illata és az állaga is elég indok lenne, hogy szerezz be egyet, de ami miatt különösen imádjuk, hogy hónapokra elég!

Hiába trópusi gyümölcs, akárcsak a kókusz, számomra a banán is vérbeli téli, sőt karácsonyi csemege, hiszen gyermekkoromban szinte csak a hideg évszakokban lehetett megvásárolni a boltokban és a narancs mellett a banán volt a fő árucikk, amivel a nagyszüleim látogatóba érkeztek hozzánk Karácsonykor. A méz ugyancsak édes emlékeket őriz, lassan újra elindul a teázás időszaka, amihez én mindig ezt a természetes édesítőszert választom. És hogy a kettő hogy passzol egymáshoz? Ezt egy különlegesen finom testvaj válaszolja meg helyettem.

A bolgár Refan márka 25 év tapasztalattal rendelkezik, ami a bőrápolók gyártását illeti, termékei magas elvárásoknak felelnek meg, mégis elérhető áron vásárolhatók meg.

Főképp a 25 év felettiek találnak kedvükre és igényeikre való kozmetikumokat a széleskörű kínálatban mely elsősorban a bőröregedés ellen harcol, de a főszereplő testvajunkra tökéletesen igaz, hogy bárki kedvencévé válhat már egy használat után is.

Egy hagyományos testápolóhoz képest a testvaj koncentráltabb, testesebb állagot képvisel, így nem is kell napi szinten alkalmazni, bőven elég hetente egyszer-kétszer, még száraz bőr esetén is, így a 200 ml-es mennyiség rengeteg ideig kiszolgál bennünket.

Az organikus argán-olaj erős mély hidratáló, az E-vitamin remek antioxidáns, a méz az egyik legrégebbi bőrgyógyítónk, a banán pedig nagyon finom, joghurtos illatot kölcsönöz a krémnek. Hosszabb távon rendbe hozza a kiszáradt bőrt, fenntartaja az egészséges, hidratált állapotot, de ha nem is küzdesz ilyen problémával, akkor is szívesen fogod elővenni, hiszen télen minden bőrtípus szívesen vesz egy kis extra ápolást.

Aki pedig alapból nem igazán kedveli a testápolókat, vagy nincs ideje rájuk minden este, a Mézes banán testvajjal ezt is megoldhatja, hiszen ha csak hetente egyszer keni be magát vele, máris sokat tett bőre puhaságáért.

 Raktározzatok be ti is télre egy Refan testvajat!

Mi már kipróbáltuk a csigagél szérumot is!

Kipróbáltuk: Refantázia csigagél arcszérum

No Comments