10 jel, hogy “Mindent vagy semmit!” személyiség vagy… (és ez tök jó!)

Ha magadra ismersz, egy újabb lépést tehetsz az önszeretet felé! Indulhatunk?

1. A barátaid közül te vagy az, aki azonnal izgalomba jön, ha valami új dolgot lehet kipróbálni, akár sport, akár étel, akár egy új hely… te azonnal szuper izgatott leszel!

2. De te vagy az is, aki napokat ellóg egyszál melegítőben a kanapén,  és egyáltalán semmi nem vehet rá arra, hogy elhagyd a lakásod.

3. Ha szeretnél valamit, akkor akarsz valamit. Álmodsz róla, bárhová elmész érte, tűpontosan rá koncentrálsz. Ha kell bármit megteszel, hogy megszerezd.

4. Nincs problémád azzal, hogy elkezdj egy új edzést, vagy életmódot válts,  — a gond akkor jön, amikor két hét múlva találsz egy újat és azonnal váltasz.

5. Ha lezártál egy veszekedést, akkor AZ LE VAN ZÁRVA. Nincs értelme tovább beszélgetni róla, továbblépsz akkor is, ha nem oldódott meg a konfliktus.

6. Ha kedvelsz valakit, akkor kedveled, bármi történjék is. Tudod, hogy az emberek hibáznak és ezért nem ejted a barátaidat. Végletekig kitartasz mellettük.

7. Hiszel a “szerelem első látásra” ígéretében.  Megtörtént már veled, és fantasztikus volt… Ha még nem történt meg, akkor alig várod!

8. Mások számára teljesen őrült dolgokat is képes vagy megtenni azért, akit szeretsz. Egy barát bajba került külföldön? Már indulsz is. Anyukás egy ritka könyvet keres? Addig nem nyugszol, amíg rá nem lelsz. Nincs számodra lehetetlen.

9. Viszonylag könnyen és gyorsan rájöttél, hogy nem tudsz úgy élni, hogy ha nem szereted a munkádat.  Lehet, hogy emiatt fiatalon sok helyen megfordultál, de ha egyszer nem érzed jól magad nem tudsz ott maradni, még akkor sem, ha jól fizet. Számodra nagyon fontos, hogy szeresd, amit csinálsz.

10. Folyamatosan frissítesz magad körül. Rendszeresen kirámolod a ruháidat, megszabadulsz régi könyvektől, kozmetikumoktól – és a barátaid ezért nagyon hálásak. Úgy érzed az életben néha előről kell kezdeni a dolgokat, és ebben a selejtezés nagyon sokat segít neked.

+1 Időnként talán neked is nehéz, hogy végletes vagy, de hidd el, ezzel semmi baj nincs. Tarts szünetet, ha elfáradsz és adj másoknak is a hatalmas energiáidból! Ránk fér! 🙂 

 

Ha ezt a 13 dolog tapasztalod *azonnal* menekülj a kapcsolatból

No Comments