Mi vár a csillagjegyekre novemberben? Máris mondjuk!

Különleges évvége felé tartunk, idén úgy érezzük majd, hogy nem fogy az erőnk, hanem egyre több lesz…

Kos

Egy fontos ember lép be az életedbe, ami miatt sok mindent felrúgnál. Lehet, hogy egy új mentor vagy barát, de az is lehet, hogy egy kísértés formájában. Ne rohanj bele az ismeretlenbe, hiszen előfordulhat, hogy nagy igyekezetedben megbántasz másokat…

Bika

Tartsd nyitva a szemed, mert olyan dolgokat fedezhetsz fel a szeretteidben, amit eddig nem vettél észre. Ez egy nagyon intim hónap lesz számodra, rengeteg időt töltesz majd a családoddal, és nagyon hálás leszel értük.

Ikrek

Sok csapás ért az előző hónapokban. Bár nem fog minden egy csettintés alatt megoldódni, úgy tűnik, hogy tisztul a köd, van ok a bizakodásra. Tarts ki még egy picit, a rossz periódusnak hamarosan vége fog szakadni.

Rák

Azt tudjuk, hogy egyébként is extrém módon érzelmes tudsz lenni… talán a karácsony közeledte, talán az évvégi összegzés, de mintha mindenen elsírnád magad mostanában. Nincs ezzel semmi baj, csak az önsajnálatot hagyd az ajtódon kívül!

Oroszlán

Novemberben, tőled szokatlan módon, átengeded a rivaldafényt másoknak. Ebben a hónapban szeretsz majd bezárkózni, magadban lenni, barkácsolni, rendezgetni. Kicsit terhes most az emberek társasága, nem is nagyon keresed őket.

Szűz

Ez az év amúgy is sok felfordulást hozott és még koránt sincs vége! Ne aggódj, csupa jó dolog vár rád, és most végre lesz időd rendezgetni is a dolgaidat. Idén végre először úgy érzed, hogy a kezedben a gyeplő, te irányítasz!

Mérleg

Te aztán elemedben vagy! Te vagy a társaság középpontja, jössz-mész, csacsogsz mindenkivel! Tele vagy energiával, amiből bőven adsz másoknak is! Ez szuper! Úgy tűnik, hogy ez az ellenkező nemnek is feltűnik. Flörtölj bátran, most nem érheti találat a szíved…

Skorpió

A múlt, elmúlt. Ne rágódj tovább rajta. Tudjuk, hogy tele vagy szenvedéllyel, de most már a szíved is kellene. Elképzelhető, hogy egy barátságból szerelem lesz, de az is, hogy egy teljesen új személy lép be az életedbe. Ideje leereszteni a falakat.

Nyilas

Volt jó néhány kérdésed az elmúlt időszakban, amire nem kaptál választ. Most ennek vége, tisztul a levegő. A szakmai kérdésekben nagyszerű segítséget kapsz, az érzelmi kérdések pedig szinte egyik napról a másikra megoldódnak.

Bak

Nézz körben a kapcsolataidban, mert van egy bizonyos, egy mérgező kapcsolat, amitől ebben a hónapban végre meg tudsz szabadulni. Nagy megkönnyebbülés lesz. Neked is a sarkadra kell állnod, de hidd el, megéri. Aminek véget kell vetni, annak mennie kell.

Vízöntő

Az év egyik legfontosabb hónapja vár rád, hogy ha egy hosszú projektben dolgoztál. Úgy tűnik, hogy végre megkapod azt a figyelmet, amit ez a munka érdemel. A tehetséged végre ragyoghat, élvezd a sikert!

Halak

Az új év számodra most kezdődik, és a dolgok nagyon gyorsan történnek. Lehet, hogy egy új munka, új ország, új kapcsolat felé haladsz, de minden esetre benne van a pakliban, hogy az egész életed nagy fordulatot vesz! Innen is kívánunk neked sok sikert!

Nézd meg ezt is:

Mondd meg a csillagjegyét és mi mondjuk hogy viselkedik *utána*…

No Comments