Kipróbáltuk! Magister Products pisztáciás kollekció

A szezon újdonságai közül nálunk ez vezet, és nem csak azért, mert az illata elképesztő, hanem mert a hatóanyagai is fantasztikusak!

Idén ősszel a Magister Products egy igazi csemegével lepte meg a rajongóit: egy komplett, pisztáciára épülő kozmetikumcsaládot hoztak létre! Mi most ezek közül három terméket mutatunk meg nektek, amivel felvértezhetitek a bőrötöket a szeles időjárás ellen.

A pisztácia nagyon jó kísérő a hosszú téli estéken egy jó könyv mellé, amit a ropogó tűz mellett olvasgathatsz, de bőrbarát mivolta sem elhanyagolható, egyedül a mogyorófélékre allergásioknak kell körültekintőnek lenniük, mindenki más élvezheti kényeztető hatását.

A Magister új arc-és testápolóiba egyaránt belecsempészte ezt a ropogtatnivalót, de nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, nekünk a Pistacchio arczselé lett a kedvencünk mind közül. Ez egy annyira könnyű, légies krém, ami áldás a kevert bőrnek, mégis pont eléggé hidratál ahhoz, hogy ne keletkezzen hámlás az arcon.

Az egyedi, halványzöld színét a hidegen sajtolt pisztácia olajnak köszönheti, de találkozhatsz a márka által fejlesztett tetrapeptiddel is, ami csökkenti a kipirosodást és a gyulladásokat is mérsékli.

Egy másik szuperhasznos darab a Balsamine, vagyis a kézkrém, amely rendkívül gazdag vitaminokban (arbutin A-vitamin és persze pisztácia olaj is került bele), így nem csupán hidratál, de küzd a pigmentfoltok ellen is. Ez egy gazdagabb, nehezebb balzsam, aminek kell egy kis idő a beszívódáshoz, de ha egyszer kipróbáltad a kiszáradásra hajlamos kezeiden, többé nem veszed ki a táskádból.

Mindkét krémre igaz egyébként, hogy nem csak brutálisan élénkítő színnel rendelkeznek, hanem nagyon finom, kissé sós, pörkölt pisztácia illattal is bírnak, ami mindig megér felkenés előtt egy szippantást.

Mélylila árnyalata miatt elsőre kilóg a sorból a Lipstacchio ajakbalzsam, ezt egyébként egy természetes pigmentnek köszönheti, de ne ijedjen meg senki, felkenve az ajkakon nem mutat ennyire intenzíven. Ez a retro, stiftes kiszerelés, ami minden Magister ajakápolónál visszaköszön, nagy kedvencünk, hiszen táskabarát, bárhol elővehető és higiénikusan visszazárható.

A Lipstacchio nem csupán megjelenése miatt különleges, több érdekességet is magában rejt: gazdag hidratálókból épül fel, mint a címszereplő olaj, a kakaóvaj és a kokum vaj, valamint a vegán szellemiség jegyében a méhviaszt lecserélték kandellila viaszra, ami egy cserjefajta által termelt anyag, továbbá egy kis természetes fényt kölcsönöz az ajkaknak a ricinusolajnak köszönhetően, illetve, ahogy már eddig is megszokhattuk a többi Magister ajakbalzsamtól, ennek sincs utószárító hatása, vagyis nem kell folyamatosan újrakenni.

Vessétek be ti is a pisztácia erejét!

“Nem könnyű az üzleti világban nőként egy nagyobb céget képviselni férfiak előtt.”

No Comments