Tudtad? Sok mindent elárul a személyiségedről az, hogyan szorítod ökölbe a kezed

Bizony, bizony, a testünket kutatók kommunikációs szakemberek rengeteg mindent meg tudnak állapítani ebből az önkéntelen cselekedetünkből. Elemezd magad, aztán kommentálj, hogy rád mennyire igazak az állítások! 

A Brigthside megcsinálta a tesztet, amin kielemezték az embereknél azt, hogy hogyan szorítják ökölbe a kezeket. Sok érdekesség kimutatható ebből az önkéntelen cselekedetből, de ami a lényeg, hogy az emberek 4 féle csoportba oszthatók ezáltal. Te melyikben vagy?

Szorítsd ökölbe a kezed, majd nézd meg a képeket, és válaszd ki a rád jellemzőt. Az egyes képek leírását alul olvashatod el. 

1. mozdulat

2. mozdulat

3. mozdulat

4. mozdulat

Az 1. mozdulatra jellemző tulajdonságok

A legenergikusabb emberek a világon ebbe a kategóriába esnek. A jellemzőik, hogy folyamatosa törekednek az új ismeretekre és benyomásokra, szeretsz mindent azonnal megragadni. Nem szeretsz egy helyben ülni, kifejezetten unod a reklám szüneteket. Te egy öntudatos ember vagy, de közben kedvesség is jellemez téged, és mindig meg tudod nyugtatni a másik embert. Megbízhatóságod miatt mindenki tiszteletben tart, és te is tiszteletben tartasz másokat. Sokszor inspirálsz másokat, és könnyen válhatsz sokak vezetőjévé.

A 2. mozdulatra jellemző tulajdonságok

Te egy okos és szórakoztató egyén vagy, de nem vagy túl abban, hogy új barátokat találj. A körülötted lévők sokszor azt gondolják rólad, hogy dühös személy vagy, pedig ha jobban megismernek kiderül, hogy egy sebezhető és kedves ember vagy. Van egy szuper tulajdonságod, mindig a probléma gyökeréig hatolsz, hogy megoldd azt. Ravasz vagy, és éleslátásod segít, hogy a legpontosabb döntéseket hozd. A pontosság számodra nagyon fontos, és ideges leszel ha valaki nem tartja be ezt. Sokat gondolkodsz, agyalsz, ezért olyan embert keresel, akivel szavak nélkül is megértitek egymást.

A 3. mozdulatra  jellemző tulajdonságok

A mottód az is lehetne, hogy “mindenki a saját útját választja”. A te utad általában kemény és tele van kanyarokkal. Komolyan állsz az élethez, de gyorsan tudsz változatatni alkalmazkodni, ha azt kell. A gerinced nagyon szilárd, sosem törsz meg semmi áron. Félsz a kudarcoktól. Ez sokszor megakadályoz abban, hogy merész döntéseket hozz. Gyakran csak akkor csinálsz valamit, ha mások egyetértenek a döntéseddel és jóváhagyják azt. Barátaid értékelik az őszinteséged és megbízhatóságodat. Akik körülöted vannak, azokat megóvod, nagyon lojális tudsz lenni egy munkahelyhez. Ne feledd, hogy a barátaid és a családtagod támogatásával bármire képes vagy!

A 4. mozdulatra  jellemző tulajdonságok

Szerény vagy, ugyanakkor sokoldalú. Sok mindenhez értesz, olyan elméd van, amiben számtalan ötlet kering. Ezek első pillantásra néha lehetetlennek tűnnek, de te meg tudod őket valósítani. Imádod felfedezni a világot, és az a legjobb, hogy meg is teszed sokszor. Sajnos viszont nehezen koncentrálsz valamire sokáig, mert minden érdekel, és mindenbe belekezdesz. Sokan úgy gondolnak rád, hogy két lábon járó enciklopédia vagy, ezért sokan kérnek tőled tanácsot. Te azonban nagyon bizalmatlan vagy az új ismerőseiddel kapcsolatban, tanácsot csak az arra érdemes embereknek adsz, és azt is megválogatod, hogy ki tarthat melletted az utadon.

Nos, rád igaz a leírás? Kommentálj! 

forrás

Ezt a tesztet megcsináltad már?

Válassz egy férfit, aki tetszik, és ez *talán* elárul neked valami újat a személyiségedről…

No Comments