Töröld a negatív embereket…

Tedd meg halogatás nélkül, és határozottan. Magadért.

Törölj mindenkit, aki gonosz vagy ironikus megjegyzéseket tesz rád, az álmaidra vagy a képességeidre.

Töröld azokat, akik szabotálják a lépéseidet a saját utadon, akik nevetnek azon, hogy próbálkozol. Azokat, akik úgy tesznek, mintha a barátaid lennének, de az első lehetőségnél megbántanak, vagy kinevetnek. Nem, nincs rájuk szükséged.

Gyerünk, nyomd meg azt a gombot, és töröld azokat, akik rád akarják erőltetni a véleményüket, hogy hogyan éld az életedet, akik azt képzelik feletted állnak, vagy ítélkezhetnek.

Töröld őket “viszlát” nélkül, magyarázat nélkül.

Nincs rá szükséged.

Nem kell magyarázkodnod.

Töröld a leveleiket, a profiljukat, az esemeseiket. Ne kövesd őket, ne kattints rájuk, ha kell blokkold. Nincs rájuk szükséged. Nem érdemled azt a negetivitást, amit az életedbe hoznak, sem direktben, sem pedig a hátad mögött.

Hallgass az ösztöneidre. Kik ezek az emberek és miért érzed magad rosszul tőlük? Miért engednéd, hogy az ítélkezésük miatt rossz legyen a napod? Miért neked kell mindig magyarázkodnod? Tényleg szükséged van rájuk?

Tudod a választ…

Mi tart vissza attól, hogy megnyomd a gombot? Nem nehéz. Csak tedd oda az ujjad és nyomd le. Garantálom, hogy jobban leszel, szinte azonnal.

A negatív emberek törlése felszabadító. Tudd, hogy jobbat érdemelsz. Kezjd el vigyázni magadra és vedd már végre észre a valódi értékeidet!

Találkozz azokkal, akikkel, akiktől jól érzed magad, és akik támogatnak.

Kövesd az elképzeléseidet, az álmaidat mosollyal az arcodon. Nyisd ki az ajtót a pozitív embereknek, a pozitív tapasztalatoknak.

No Comments