Ez a *szerelmi horoszkópod* az év hátralévő részére

Még két hónap hátravan az évből. Vajon megtalálod a Nagy Őt? Vagy a már meglevő kapcsolatod újra szintet lép? Olvasd el a szerelmi horoszkópunkat és bízz az Univerzumban, hogy csodássá varázsolja az éved hátralévő részét! 

Kos

Az ünnepi szezon közeledtével az embereket átjárja a béke és a nyugalom, te viszont másként állsz ehhez. A Kosok most kényelmetlenül érzik magukat, mert az életük állandó küzdelem. 2018 utolsó hónapjaiban nagy szükséged lesz arra, hogy mély levegőt vegyél. Szüntelenül azért fogsz dolgozni, hogy észrevedd azokat a csodálatos dolgokat, amikről eddig megfeledkeztél. A legfontosabb az lesz, hogy ne hagyd abba a harcot, de értékeld az emberek kedvességét. Könnyen lehet, hogy egy különleges valaki is ott van már melletted, csak eddig nem vetted észre…

Bika

A 2018-as év vége megadja a Bikáknak végre azt a párt, akire régóta várnak. Sok ünnepelni való esemény is lesz, amin örömmel veszel majd részt, hiszen van mit ünnepelni. Ha vendég leszel sosem fogsz üres kézzel érkezni, és jól fogod érezni magad. Ezeken az ünnepi éjszakákon érdemes nyitott szemmel járnod, mert olyan embereket ismerhetsz meg, akikkel jó kapcsolatot alakíthatsz ki. Ha eddig még nem találtad meg a szerelmet, akkor ne keseredj el, el fog jönni az az ember, akiért mindent feláldozol majd.

Ikrek

Egy kicsit olyan lettél az év végére, mint egy kísértetjárta ház. Néha becsukod a szemed, és elrejtőzöl, néha megpróbálsz kitörni, és végigszaladni “magadban”, de csak ürességet érzel. 2018 hátralévő idejére hagyd hátra ezt a negativitást, és próbáld meg a kiutat megtalálni. Ez segíteni fog abban is, hogy az új évben bevonzd végre a szerelmedet.

Rák

A Rákoknak ez lesz az év legboldogabb időszaka, mert visszahozza a kedvenc gyerekkori emlékeiket. A családdal, a barátokkal, a régi és új ismerőseiddel is minőségi időt tudsz tölteni. Valahol a nosztalgiában azonban az emlékeid után kutatva eldöntöd végre, hogy mit szeretnél elérni a kapcsolatodban, és azt is kiderítheted, hogy továbbhaladnál így, vagy új utakat keresel.

Oroszlán

Az Oroszlánok idén sokak fantáziájában helyet kaptak. Sokak figyelmét megragadtad idén, de van egy ember, aki a 2018-as év végén le fog venni a lábadról – szó szerint! Érezni fogod, hogy eljött az ideje az elköteleződésnek, és érdemes a rajongói klubodat most egy ideig háttérbe szorítanod.

Szűz

Valaki el fog jönni hozzád, és a bőröd alá fog férkőzni, de annyira, hogy felrúgod a régen felállított szabályaidat, és teszel a logikára is. A következmények sem fognak érdekelni igazán. Ráadásul még te magad sem tudod megmagyarázni, hogy miért érzel így, de az illető mindig a fejedben fog járni az év utolsó szakaszában. Ugye tudod, hogy ez azt jelenti, hogy ő több számodra, mint egy barát?

Mérleg

Az év vége előtt valaki fel fog hívni, és ez megváltoztatja az életed. Ez lehet egy barát, vagy egy családtag a lényeg, hogy rájössz, hogy ki a fontos számodra. Megtudhatod, hogy ki lesz a legfontosabb prioritásod ebben az évben, a legerősebb köteléked, akivel közelebbi bizalmi kapcsolatban kerülsz. Miközben a közeledben lévő emberekkel nehéz lesz szembe nézni, ők is csak azt szeretnék, ha boldog lennél. Ők tudják, hogy fontos neked ez a közelgő kapcsolat, amit védeni próbálsz.

Skorpió

A Skorpiók a 2018-as év végére megosztják a szeretetüket, és ez vékony jég. A legtöbb ember végre megtudja, hogy szívesen áldozod az idődet rájuk, és sok erőfeszítést teszel, hogy másoknak segíts. Ez számodra is személyes megelégedettségedet hoz az év végén. De ne hagyd, hogy ezt összekeverd ezt az érzést a szerelemmel, mert ez nem ugyanaz.

Nyilas

Az év vége egy utazást hoz a Nyilasoknak, egy olyan utazást, amit már régóta szerettél volna elérni. Mindent megtettél ezért, de közben a családod és a barátaid nem mindig voltak elégedettek veled. Az utazás végére megtanulod, hogy bár egy olcsó repülőjegyet kifoghatsz, az érzéseid elől nem tudsz elmenekülni.

Bak

A Bakok a december 31-e éjfélre felállítanak egy határidőt. Eddig szeretnél a következő szintre lépni a kedveseddel, a személlyel aki érdekel. Sajnos azonban meg kell tanulnod, hogy a szerelem nem a határidőkön múlik, és hiába gondolkozol úgy, mint egy üzletember, ez másféle érzéseket kíván. Ha megpróbálod elmondani a kívánságaidat annak a személynek, aki megérdemli, akkor olyan ajánlatot kaphatsz, ami szívből jön, és ez a te javadat fogja szolgálni.

Vízöntő

Találkozni fogsz valakivel váratlanul még 2018 vége előtt, és ez nem a hagyományos módon fog történni. Dobd sutba a társkeresős próbálkozásaidat, és összpontosíts arra, hogy nem minden a megszokott módon vihető végig. Talán egy fazekas tanfolyamon, netán egy ünnepi koncereten ismered meg a Nagy Őt? Miért is ne? Irány az ünnepi forgatag, járj nyitott szemmel, vesd bele magad a programokba, és az idegenek viszonozni fogják a lelkesedéset és bevonzod azt a személyt, akivel jó lesz a következő éved.

Halak

A Halak küzd majd decemberben, hogy megtalálják a legtökéletesebb ajándékot valakinek 2018 év végére. Ne feledd, ezzel óriási nyomást veszel a nyakadba. Ne feledkezz meg arról, hogy az ajándék csak egy módja a szerelem kimutatásának, vannak más módjai annak, hogy kifejezd az érzéseidet. Helyette inkább hallgasd meg a partneredet, és rájössz, hogy milyen módon lepeheted meg idén télen.

 

No Comments