Mondunk *öt* indokot, hogy miért fontos télen is a bőröd radírozása!

Nyáron többet villogunk, télen viszont jobban oda kell figyelnünk…  

 Most még nagyon távolinak tűnik, de kettőt pislogunk és mindjárt itt tavasz, ezért érdemes már jó előre felkészíteni a bőrünket az új évszakra. Ezen felül biztosan mindenki tudja, hogy a fűtési időszak, a benti száraz, vagy éppen a kinti hideg levegő nem tesz túl jót  a bőrünknek, így sokszor nem elég csupán gazdag testápolókat és kézkrémeket használni, nem árt előkészíteni is a terepet  a hidratálóknak.

 De miért is fontos a fizikai radír rendszeres használata?

 1. Exfoliál, vagyis hámlaszt

 Ezt az egyet valószínűleg mindenki betéve tudja: a peelingek segítenek eltávolítani az elhalt hámsejteket, eltüntetik a hámló területeket. A radírozással egybekötött masszírozás pedig élénkíti a vérkeringést.

 2. Küzd a narancsbőr ellen

Ha van néhány makacs kis ráncod, érdemes rendszeresen átradíroznod a problémás területeket, a sportolás mellett sokat segíthet ez a művelet.

 3. Selymessé, puhává tesz

 Az első pontból kifolyólag heti egy-két radírozásnak köszönhetően a bőrünk nagyon puha és sima lesz.

 4.  Előkészíti a bőrt  a hidratálókrémeknek

Egy kiadós radír után sokkal könnyebben fogadja be a bőrünk még a nehéz, zsíros krémeket is, amelyeket egyébként talán nem szívesen veszünk elő.

 5. Önbarnító krémek jó barátja

Ha télen is szereted megőrizni a barnaságodat és szoli helyett a barnító kozmetikumokat részesíted előnyben, mindenképp végezz el egy teljes testradírozást a felkenésük előtt, mert így egyenletes felületre fogod felvinni és szép, csíkozásmentes lesz a végeredmény.

 Idén télre mi a klasszikus, fűszeres aromák helyett a Yamuna Édes Maracuja testradírt ajánljuk, amely nem csak segít elvégezni a fenti öt pontot, de finom gyümölcsillatával, gazdag olajtartalmával egyből a te kedvenceddé is válik majd, lusta lányok pedig akár meg is spórolhatják vele a testápolót, mert rendkívül jól hidratál.

 A barna cukor szemcsék gyengéd, természetes módon végzik el a dolgukat, a puha, feltöltött bőrt pedig  a méhviasznak, a kakaóvajnak és a shea vajnak köszönhetjük, csupa-csupa natúr összetevő, amely a szép és ápolt bőrért dolgozik.

 Hideg téli esték kötelező kiegészítője, csempéssz vele egy kis nyarat a napjaidba!

IDE kattints érte, vagy keresd az üzletekben!

 

No Comments