9 filmes szerelmespár, akikért rajongunk! Neked melyik a kedvenced?

Az ő filmes történeteik azok, amin sírdogáltunk, amin a szívünk darabokra tört és ők azok, akiknek nagyon szorítottunk, hogy egymásra találjanak újra és újra… 

Felejthetetlen szerelmespárokat hoztunk, mert tudjuk, hogy szeretitek az ilyen történeteket. Nincs ezen semmi szégyellnivaló, a szerelmes filmek teljesen rendben vannak. Néha jó ezeken sírni, és hiába láttuk már ezeket a történeteket (vagy ha még nem láttad, akkor kötelező megnézni!) újra és újra elvarázsolnak minket. Jöjjenek a legendás filmpárok, akiért rajongunk!

Rose és Jack (Titanic)

Ugye megvan az a pillanat, amikor a film végén Rose és Jack egy a jéghideg vízben a Titanic elsüllyedése után próbálja tartani a lelket egymásban? Ez talán a filmtörténet egyik legszívszorítóbb momentuma, úgyhogy ez a páros áll a dobogó első helyén! A filmnek több csodás és izgalmas pillanata van. Az egyik legerotikusabb, amikor Jack lerajzolja Rose-t a híres nyaklánccal…

Ilsa és Rick (Casablanca)

Óh, hát ők nem maradhatnak le a dobogóról, hiszen Ilsa és Rick szerelmes legendás, és a film is nagyon sokak kedvence. Az 1942-es szerelmi történet az elveszett szerelemről szól, és arról, hogy soha ne adjuk fel az érzéseinket. A klasszikus romantika soha nem megy ki a divatból így Isla és Rick története is örök klasszikus marad. Ugye láttad már a filmet?

Baby és Johnny (Dirty Dancing)

Még pont felfért a dobogó harmadik fokára a híres táncos film szerelmespárja, akiről biztos, hogy már te is hallottál. Mi imádjuk a filmet, és ezt a tiltott kapcsolatot, ami a szemünk láttán bontakozik ki az erotikus táncórák alatt. A film legendás zenéje, és a híres táncos jelenetek csak emelik ennek a párosnak a fényét, ami évek távlatából sem kopott meg!

Sally és Harry (Harry és Sally)

A legszebb őszi jelenetek biztos, hogy ebben a filmben kaptak helyet, de a Meg Ryan és Billy Crystal főszereplésével készült film nem csak azért tanulságos. A két főszereplő kapcsolata folyamatosan változik a filmben, sokszor találkoznak, majd távol vannak egymástól, de a kettejük közötti kapocs nagyon különleges.

Vivien és Edward (Micsoda Nő!)

Bár az örömlányként dolgozó Vivien és gazdag Edward megismerkedése nem szokványos, a történetük mégis mesébe illő. A Richard Gere és Julia Roberts főszereplésével készült film igazi kasszasiker mióta a mozik bemutatták, és ez biztos, hogy annak is köszönhető, hogy mindenki egy emberként szorított Viviennek, hogy összejöjjön végleg Edwarddal.

Molly és Sam (Ghost)

Még egy Patrick Swayze film is felkerült a listára, a színész most Demi Moore-ral alakított hatalmasat a szellemesen fájdalmas szerelmes történetben. Molly megözvegyül, de vőlegénye Sam továbbra is az életének része marad szellemként és beleavatkozik abba, hogy a nő élete rendben menjen. Az egyik legszívszorítóbb története, amin biztos, hogy sok papírzsebkendőt fújtunk már el, de nem lehet megunni. Whoppi Goldberg is zseniálisat alakít a filmben! Nézzétek meg a hétvégén!

Ally és Noah (Szerelmünk lapjai)

Tegy fel a kezét, aki nem sírt ezen a történeteten! Senki? Hát igen…. Ally és Noah kapcsolata tiniként indul, majd Ally szülei elválasztják őket egymástól és elsodorja őket az élet vihara egymástól. Évekkel később újra találkoznak és a régi láng újra fellobban, pedig Allynak már ott van egy másik férfi az életében, de a régi szerelemnek nem lehet ellenállni… A történet különleges momentuma, hogy egy időspárt is megismerhetünk, ahol a férfi elmeséli a demens feleségének a szerelmük történetét, majd a végén együtt, kézenfogva búcsúznak el a világtól. Instant bőgés!

Latika és Jamel (Gettómilliomos)

A rengeteg Oscar-díjat bezsebelő történet igazi “bollywoodi” mese. Jamal egész Indiát bejárja a gyerekkorában megismert szerelméért Latikáért, miközben a fiú próbál boldogulni és kitörni a szegénységből. Jamal jelentkezik a Legyen Ön is milliomos indiai változatába, ahol minden kérdésre tudja a választ, a műsor készítői pedig gyanút fognak. Pedig a fiú egyszerűen csak okos, és olyan dolgok történtek vele élete során, amikre ott volt végig a válasz, csak figyelnie kellett. A mumbai pályaudvaros táncos jelenet az egyik legcsodásabb egymásra találás két szerelmes között. Ne hagyd ki!

Sandy és Danny (Grease)

A nálunk Pomádé címen futó film a ’70-es évek végének igazi életérzését mutatja be. A zselézett hajú, bőrkabátos fiúk és a rövid szoknyát viselő lányok bandája között megismerhetjük a szende Sandy-t és a vagány Dannyt. A két tini nyáron találkozik, egymásba szeret, ám Sandynak vissza kell utazni Ausztráliába. Később a lány és szülei visszaköltöznek Los Angelesbe, és a lány újra találkozik Danny-vel és elkezdődik a tipikus tinirománc, remek zenékkel.

Neked melyik a kedvenc szerelmespárod a felsorolásból? Kommentálj! 

Van egy ilyen listánk is!

Filmbéli párok, akik között nem működött a kémia …

No Comments